torstai 23. huhtikuuta 2015

Walmart, Walmart, Walmart



Huomenna pitäisi taas käydä ruokakaupassa. Walmart Supercenter ei ole se ihan minulle lähin kauppa, mutta se on suurin ja edullisin. Lähin ruokakauppani on Giant Eagle, mutta siella hintataso on ketjukaupoista aika lailla korkein. Käväisen siella lähinnä vain, kun ei ole aikaa mennä muualle.

Walmart on Amerikkalainen ehka Anttilan vastike.. myytävänä on melkein mitä vain. Supercentereissa on myös täydellinen ruokaosasto. Walmart on myos 'halpis' -kauppa, ja tiedan etta vähänkään snobimmat ihmiset täällä eivat käy lähelläkään Walmartia. Itse en kuulu kyseiseen kastiin, ja rakastan kauppaa.

Valitettavasti myös Walmarteissa on eroja, kaupunginosasta riippuen. Lähin Walmarttini on valitettavasti aika lailla alatasoa - vaikka kaupunginosa tässä on 'parempaa' ostosaluetta, se on myos hyvin lähellä vähävaraisempaa naapurustoa. Kaupunginosasta riippumatta Walmartissa näkee aika kirjavaa asiakkaistoa!

Ruokaostoksia tehdessä pitaa olla tarkkana, hyllyissa olevat tuotteet saattavat olla hyvinkin vanhentuneita. Pekonia ostaessani törmäsin kerran 3 viikkoa sitten vanhentuneeseen pakettiin.. Useampaankin pakettiin. Kerroin siita läheiselle lihaosaston työntekijälle, ja ilokseni huomasin, etta han käavi läpi pekonihyllyä ja poisti vanhentuneet paketit.. Mutta tarkkana taalla silti saa olla. En enää jaksa nipottaa, kaivan vain pinoja, kunnes loydän mahdollisimman pitkälle säilyvän tuotteen.

Tilasin vastikaan walmart.com'ista tavaraa. Ilman postikuluja, kun summa on yli $50. Niinpa laitoin tilaukseeni pari pulloa tykkäämääni Caesar-salaattikastiketta. Kun paketti saapui, katsoin kastikkeen parasta ennen -päiväysta: Marraskuu 2014.. Awesome! Online-varasto on ihan yhta tehokas kuin itse tavaratalotkin!

Olisin voinut palauttaa tuotteen lähimpään Walmartiin, mutta tarpeeksi harmistuneena lähetin kommentin/vikailmoituksen tilauspalveluun. Ja olin iloisesti yllättynyt, kun sain melkein välittömän vastauksen, että he lähettavät tilalle uuden tuotteen, tai jos haluan, saan rahani takaisin.

Kaksi pulloa salaatinkastiketta on nyt matkalla minulle. Eri toimipaikoista. Toivottavasti molemmat pullot ovat 'vanhentumattomia'.. En halua sähköpostitella tästä enempaa, mutta en halua lisaa vanhentunutta salaatinkastiketta! Uskoni Walmartiin on horjunut! EDIT: kaksi seuraavaakin pulloa olivat ihan yhta vanhentuneita! Sain rahani takaisin, mutta en enää yritä tilata mitään ruokatavaraa Walmartista.

Olen ystävistäni ainoa, joka viela shoppailee Walmartissa, mutta hinnat ovat halvat! Ja valikoima on hyvä. Ei ehka 'omassa' Walmartissani, koska jos siellä jokin tavara on loppunut, lisääa ei tule muutamaan kuukauteen. Mutta jos ajan seuraavaan, Westervillessa olevaan Walmartiin, siella ko. tuote yleensä on hyllyssä.

Kuvia ei nyt ole, kirjoittelen tätä illalla ennen ostosreissuani. Ehka muistan ottaa kuvia seuraavalla ostosretkellani!

P.S. Ostoskärryt ovat isompia kuin Suomessa!

2 kommenttia:

  1. Onko sun lempikauppa ? Ostatko eniten sieltä tavaraa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Walmart on melkein lähin ruokakauppani, ja selvästi halvin. Yleensä käyn siellä ostoksilla eniten. Päivämäärien kanssa saa olla tarkkana, hyllyullä on joskus vanhentuneita tuotteita. Mutta kun on niin edullinen paikka, ja 5 minuutin päässä, tykkään käydä :)

      Ihan kaikkea sieltä ei kannata ostaa, mutta Walmartin leipomotuotteet ovat yllättävän hyviä. Kunnon pihvejä ei sieltä saa, ne on kaikki noin 5 millimetriä ohuita, ja pihvin pitää olla paksu! :)

      Poista