torstai 23. huhtikuuta 2015

Unettomuus vaivaa


Viime yönä ei tullut juuri nukuttua typerien myrskyjen takia. Ukkosen jyrinä koirien kitinän säestämänä kesti yli yhteentoista illalla. Sen jälkeen lähdin sitten käyttämään koirat iltapissalla. Jalkakäytävät olivat täynnä kastematoja. Raukat kun meinaavat hukkua nurmikossa - nurmikot ovat jo yli kymmenen senttia korkeita, pitää kaivaa ruohonleikkuri esiin. Madot ovat saman näköisiä kuin Suomessa.  Viime yönä pisimmat näyttivät venyvän ainakin 25 sentin pituuteen. Ja niitä oli paljon! En ole koskaan nähnyt jalkakäytäviä niin matojen peitossa. Olisi pitanyt ottaa kuvia!

Siinäpä sitten steppailin pitkin jalkakäytävää toivoen, etta en tallaisi matoja, ja että koirat eivat päättäisi kokeilla miltä ne maistuvat.

Ukkonen alkoi uudelleen aamukahden jälkeen, ja se on jatkunut pikku taukoja lukuunottamatta tänne iltapäivään. Juuri nyt on hiljaista. Ei jyrinää, ei koirien kitinää! Tutkan mukaan lisää sadetta ja ukkosta on kuitenkin tulossa pikapuoliin.

Ei tornadoja, ei rakeita, se on pääasia!

Ruokajuttu jääköön viikonlopuun. Kirjoitan sita kun aivoni toimivat vähän vilkkaammin

Olo on miltä kuvasta nayttaa: tukka sekaisin, ilman meikkiä,  silmiä kirvelee. Huomenna paremmin!

Toivottavasti! Tänä vuonna on alkanut olla pahaa unettomuutta: herään kahden, kolmen aikaan aamuyöllä, useimmiten koska vanhempi koirani haluaa ulos enkä sen jälkeen enää saa unta. Tätä on viime aikoina tapahtunut melkein joka yö. Nyt olen siinä pisteessä, että jos koira ei halua ulos, herään kuitenkin ja alan kuunnella etta kitiseekö Susi vai ei..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti