keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Viikonloppuajelu 27.2.2016, osa 1



Tässä jutussa on kuvia ajelulta viime viikonloppuna. Oli taas vaihteeksi kaunista ja aurinkoista, lämpötilakin nousi toiselle kymmenelle lauantaina.  Niinpä iltapäivällä kävimme ajelulla. Kuvia laitan kahteen postaukseen, niitä on aika paljon. 

Osa on alueista ja kohteista, joita olen jo kuvannut aikaisemminkin. Mutta olkoon. Nautin valokuvauksesta, ja ilma oli kaunis! Illalliseksi grillasimme pihvejä (niistä ei kuvia).  Tuuli oli kova, ja yltyi yötä kohden. Mies kuitenkin grillasi kiltisti lauantai-iltana pihvit (nam!)  Sunnuntai-iltana menimme ulos syömään, hampurilaisille B-Spot -ravintolaan.

Lauantaina siis kävimme ajelulla, suuntasimme ensin itään Morse Roadia pitkin. Ajoimme ohi laama-alpakkafarmin, josta oli kuvia aikaisemmassa jutussa. Laamat ja alpakat olivat taas ulkona, oli lämmintä ja ruoho alkoi jo vihertää.




Omenatarha, jossa kävimme syksyllä on vielä talvinen. Nyt kuitenkin itse omenapuut olivat selvästi näkyvillä. Onko jalostus tehnyt sen, että puut ovat matalia? Näistä on helppo poimia omenoita ihan ilman tikkaita tai kurkotteluakin.  Ainakin omassa mielessäni omenapuut ovat korkeita ja vaativat tikkaat, mutta ehkä se on vain mielikuvaa. Suomessa en koskaan käynyt omenatarhassa.







Luonto näytti vielä aika talviselta, kun puut ovat lehdettömiä, mutta muutamat pellot olivat jo vihertäviä.


Tässä taitaa olla varasto tiesuolaa:


Matkan varrella oli taas ihanan kivoja taloja.  Osa vanhoja ja koristeellisia, osa kuin suoraan vanhoista länkkäreistä.



Jouluvalot ovat vielä paikallaan katon reunoissa.

Taas spesialiteettini: pylväs keskellä kuvaa!




Bensan hinta on pikku hiljaa laskenut. Diesel on täällä kallimpaa kuin bensiini. Näköjään viikonloppuna 2.99 dollaria  per gallona dieseliä, 1.89 dollaria per gallona halvinta bensiinin laatua. Alimmillaan tammikuussa bensan hinta laski jonnekin 1.30 dollaria gallonalta -tasolle.





Ulkona lehmiä tai sonneja. Mustat ovat ehkä  Black Angus -pihvikarjaa.



Joulukuusifarmi saa kasvaa nyt rauhassa:







Lisää kuvia seuraavassa postauksessa. Nämä ovat ihan kuvajuttuja, Tykkään ajella ja ottaa kuvia - tai siis mies ajaa, ja minä kuvaan!

Ja olen ajatellut paljon uutta koiranpentua. Nyt yllättäen huomasin, että Susin alkuperäisillä kasvattajilla on tulossa pentue maaliskuussa. Vanhemmat eivät ole sukua Susille. Isä on kuitenkin kuulemma vielä suurempi kuin Susin isä ja emäkin on iso. Väreinä vaaleampaa kuin Kimi, ihan traditionaalista Black & Tan -väriä. Pennut syntyvät puolenkuun jälkeen. Nyt pitää tässä miettiä kovasti että jos ottaisikin pennun jo nyt, ja vakuuttaa mieskin..

3 kommenttia:

  1. Voih, koiranpentu :) Jos tuntuu itseltä siltä että nyt on aika niin eiköhän se mieskin innostu :)

    VastaaPoista
  2. Juuh! Pentu hankintaan nyt kun on luotettavat kasvattajatkin tiedossa!
    T: Strippis

    VastaaPoista
  3. Katsotaan nyt sen pennun kanssa.. Tällä hetkellä olen fifty-sixty.. :)

    VastaaPoista