maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kevätsandaaleja, juu...



Tänä aamuna aamukahvia hörppiessäni kävin Amazonissa stekkaamassa päivän tarjoukset. Etusivulla silmään sattui ihan kivan näköiset kiilakorkosandaalit. Olen suosinut kiiloja, jos/kun ostan korkokenkiä. Ihan siksi, että koroilla en enää kulje kovin usein, eikä se suju rutiinilla. Kun käytän kiilakorkoja, en hoipu ihan holtittomasti, ja vältän kupsahtamasta kumoon. Lisäksi auton ajaminen on helpompaa kiiloilla kuin stiletoilla! Ja tykkään shoppailla, online tai kaupoissa!

Amazon Prime -jäsenyys on siitä hyvä, että paljon tavaroita on ilmaisella palautusoikeudella, jos niistä ei pidä. Epäilen, että olen varmaan jo päässyt jonnekin Amazonin erityislistalle, koska tilaan paljon, ja palautan 99 prosenttia vaate-, koru- ja kenkätilauksista. Uuden tyylistä window shoppingia siis!

No, nyt siis joka tapauksessa kengät olivat ihan kivan näköiset, niin että ajattelin vilkaista. Voisihan vaikka tilata ja palauttaa, jos ovat Prime-tuotteita. Ja kas, kengät ovat Prime-tuote, ja ilmaisella palautusoikeudella.

Sitten meinasi lentää kahvit suusta näytölle, kun näin niiden hinnan!

565 dollaria! 565 dollaria kiilakorkosandaaleista! Eivät ole edes luputiinit!! Kai olen tyhmä, ehkä pitäisi tuntea nimi Stuart Weitzman, mutta 565 dollaria! Herra Weitzman saa pitää poponsa!

Himputti...

3 kommenttia:

  1. Kivan näköiset, mutta aika järkky hinta kyl.. :/

    VastaaPoista
  2. On kyllä aika tyyriit kengät.

    VastaaPoista
  3. Kai nämä kuitenkin menee kaupaksi, kun kerran etusivulla kovasti mainostetaan. On täällä sitäkin porukkaa, joka ei hintoja katsele, senkun ostaa! :)

    VastaaPoista