keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Keskiviikon lounas: Shrimp & Lobster Chowder ja Paahtopaistivoileipä



Keskiviikkona oli taas lounaspäivä Debin kanssa. Kevät on täällä jo hyvin vauhdissa. Tänään on ollut melkein 20 astetta lämmintä, vaikkakin melkein myrskytuulen veroista tuulta.  Matkalle lounaalle ja takaisin piti puristaa rattia tiukasti, ettei auto ala horjua väärille kaistoille.  Ja piti varoa vastaantulevia  idioootteja, jotka eivät olleet yhtä varovaisia, ja olivat yksi rengas minun kaistani puolella.  Kunnialla kutenkin selvisin lounaalle ja takaisin!


Tänään päätin kokeilla yhtä 9 dollarin lounascomboa. Valintani oli Shrimp & Lobster Chowder, eli katkarapu - ja hummerikeitto, ja puolikas Chilled Rost Beef Sandwichestä, eli puolikas kylmästä paahtopaistivoileivästä.


Keitto maistui hyvältä, lisäsin siihen ihan pikkuisen suolaa, ja sitten se oli tosi namia! Kokonaisia katkarapuja ja perunalohkoja -  ne oli helppo  erottaa. Mukana myös luvattua hummeria, vaikkakin ihan pieninä paloina.


Jostain syystä combossani oli tuttujen pekoni-juusto-perunalastujen kaverina paketti suolakeksejä. ne nyt jäivät syömättä. Ehkä niitä olisi pitänyt dipata keittoon, oh well. Ystäväni Deb tilasi taas salaatin ja puolikkaan kana-avokadoleivästä. Hänen annoksensa näytti niin hyvältä, että siitä piti taas ottaa kuvia.


 


Alkupalaksi oli leipää, ja keittoannos oli enemmän kuin tarpeeksi! Niinpä otin roast beef sandwichini, tai siis paahtopaistileipäni (puolikas kokonaisesta) kotiin. Syön sen huomenna lounaaksi, eli en nyt osaa sanoa kuinka herkullinen se on.  Mutta näytti hyvältä!! Amerikkalaista kobe-paahtopaistia, Havarti- juustoa, piparjuurikastiketta ja lehtisalaattia. Odotan huomista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti