torstai 24. maaliskuuta 2016

Luminen talvi 2010


Täällä on nyt jo keväistä, kun puut ja pensaat ovat alkaneet puskea kukkia ja silmuja. Tänä vuonna talvi oli tosi vähäluminen, verrattuna pariin edelliseen. Lunta on tullut ihan joka talvi täälläoloni aikana, mutta lumimäärää ei voi koskaan ennustaa.

Tänä talvena loin lumet autotallin luiskalta tarkalleen yhden kerran. Eli se taitaa kyllä olla ennätys. Muina talvina on lapioon pitänyt tarttua useampia kertoja. Kovalevyltä löysin vielä yhden sarjan vanhoja koirakuvia. Nämä ovat helmikuulta 2010, kahdelta eri päivältä. Helmikuu onkin yleensä täällä se lumisin kuukausi.

Kuvissa ensin Susi ja Kimi takapihalla, ja sitten ihan muutama luminen kuva etupihalta. Ihan kunnon kinoksia on muodostunut. Mutta on meillä ollut lumisempiakin talvia. Autotallin ramppi pitää aina luoda puhtaaksi, eihän autoa muuten saa tallista tai talliin. Jalkakäytävät ovat talonomistajien vastuulla, ja jokaisen pitäisi luoda ne lumettomiksi. Columbuksen kaupunki ei kuitenkaan vielä tietääkseni sakota, vaikka ne jäisivät luomatta. Mutta on suur-Columbuksen alueella on townshippejä, joissa sakkoa voi hyvikin tulla.

































1 kommentti:

  1. Kyllähän se lumi koiruleita aina aluksi vähän kiinnostaa. Kiva kuva tuo jossa on kuono lumessa :)
    T. Strippis

    VastaaPoista