maanantai 14. maaliskuuta 2016

Keväinen ajelu 12.3.



Lauantaina oli ihanan keväinen päivä, niinpä tietysti kävimme ajelulla. Ja otin kuvia. Kuvisa nyt ei ole mitään ihmeellisempää, mutta aluksi ihan nautin vain vihreitten nurmikkojen näkemisestä. Muutamisa pihoissa näkyi jo kukkivia keltaisia narsisseja. Kuvia en ehtinyt niistä ottaa, mutta varmasti ensi viikonloppuna vihreyttä ja kukkia on jo paljon enemmän. Ainakin, jos ilmat pysyvät lämpiminä. 

 Puut näyttävät vielä ihan paljailta, mutta sekin on jo muuttumassa. Jospa tänä vuonna kevät tulisi ajoissa. Viime vuonna se oli aika myöhässä, ja kamalan sateinen. Hyvä puoli siitä oli, että yleensä sateinen kevät tuo loistavat ruskan värit syksyllä.

Ja täällä siirryttiin kesäaikaan viikonloppuna.


Rinteessä kasvaa narsisseja. Nämä eivät ole vielä kukassa.


Olentangy-joki on täynnä vettä.  Torstaina oli aikamoinen kaatosade, se näkyy joessa aina pienellä viiveellä.


Puut ovat vielä paljaita. Nätti Corvette tuli vastaan.

Tämä talo on ollut tyhjillään monta vuotta. Harmi, sillä se on aika kivan näköinen. Vanha kylläkin.

Kirkko State Roure 315:n varrella.

Ja nurmikot vihertävät!

Ajelumme kulki läheltä OSU:n kampusaluetta. Ihan vierestä siitä, missä asuimme pari vuotta 2000-luvun alkupuolella. Maisema on muuttunut aika lailla, sillä sinne on noussut  melkein puolenkymmentä hotellia. 

Aikanaan alue oli kivan rauhallinen, ja yksi harvoista paikoista, missä saatoin kävellä ruokakauppaan. Matkaa oli kilometri, pari, ja  oli turvallista kulkea harvoin liikennöityjen pikkuteiden laitaa. Muutkin kävelivät kauppaan (alueella oli paljon opiskelijoita ja kotiruovia, eikä kovin paljon autoja). Tästä seurauksena joka paikka oli kylläkin täynnä hylättyjä ostoskärryjä. 

Minä raahasin ostokseni kiltisti muovikasseissa, mutta suurin osa muista alueen asukkaista otti mukaansa ostoskärryn Krogerin kaupasta, kuljetti sillä tavarat kotiin ja hylkäsi pikkutien varrelle.  Ja Krogerin olisi pitänyt vuokrata kuorma-auto, jos olisi halunnut kaikki kärryt takaisin! Niitä oli kymmenittäin! Kai se oli halvempaa ostaa uusia kärrryjä kuin palkata joku hakemaan ne taiaisin parin kilometrin päästä. En ymmärrä...

Yksi Columbuksen sairaaloista, Riverside Methodist Hospital.

Lähellä entistä asuntoamme. Pystyyn on nousemassa taas uusi hotelli.



Oikeassa reunassa vieläkin suurempi hotelli. Kun asuimme täällä, siinä oli pieni pikamyymälä.

Uusi hotelli rakenteilla,  edessä paikallisen TV-aseman logo (asema ei kuvissa)

Nykyisen Holiday Innin paikalla oli vanhempi hotelli. Ei tainnut olla tarpeeksi moderni ja suuri.


Edessä alua, jossa oli Krogerin ruokakauppa. Sinne oli hyvä kävellä oikeassa reunassa olevan pikkitien vartta. Se taitaa olla nyt pelkkä jalkakäytävä.



Entinen ostokkini. Kroget on PNC-pankin rakennuksen takana.



Putiiki myy OSU:n joukkuun The Buckeyesin fanituotteita.

Näkymää kohti OSU:n kampusta. Kaukana oikealla kaksi opiskelija-asuntolatornia.


Oli t-paitakeli. Ja Schottenstein Centerissä oli joku peli (kai koripalloa), sinne vaelsi väkeä.



Jack Nicklauksen Golf-museo.


Lennox Town Center. Ennen Eastonia tuo AMC oli kaupungin uusin, tai suurin elokuvateatterikompleksi.
Champps,  ravintola, josta ei lähde nälkäisenä.. Jättisuuria annoksia.

Bravi, italialainen ravintola.



Gtrandviewssä tuli spotattua toinen nätti Corvette, tämä vähän vanhempaa mallia.


Moottoripyöräilijät ovat mielissään, kun talvi on ohi.

Muutama kuva takapihalta, kuvassa ensin syreenin silmuja. Jo kivasti aukeamassa! Toivon, että ei tule takatalvea, en halua nuppujen paleltuvan!




Ja pari kuvaa tältä aamulta. Aamulenkillä Kimin kanssa huomasin, että naapurialueella on jo kukkivia puita! Meidän alueella puiut ovat vielä ihan harmaita, jonkin verran silmut ovat aukeamassa. Mutta nämä pahukset olivat jo täydessä kukassa!




2 kommenttia:

  1. Tosi alavaa pampasta seutu siellä kotinurkillasi näyttää olevan. Kuin Pohjanmaalla ajelis. Vähän suurempia taloja vaan. :) t. syyskoira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muutin Oulun lättänyydestä Ohion lättänyyteen! Haaveilen Coloradosta.. :) Ei täällä niin pahaa, noin tunnin matkan päässä melkein joka suuntaan tulee kunnon kukkuloita, kuten Hocking Hills :)

      Cincinnatissa on mäkiä, samoin Clevelandissa, mutta Toledon seutu on pelkkä pannukakku. Olin siellä yhden kesän 90-luvulla, ja mäkiä tuli ikävä.. mitä tahansa nyppylää joka olisi metriä korkeampi! :)

      Poista