torstai 10. maaliskuuta 2016

Ohion kevät



Nämä ensimmäiset kuvat on otettu viime viikolla, muistaakseni juuri torstaina, eli tasan viikko sitten. Maisema oli kaunis, kun märkä lumi oli tarttunut puitten oksiin.  Kuitenkin jo aamusta oli lämpöasteita ja iltaan mennessä kaikki oli suurinpiirtein sulanut pois.






Viikonloppuna oli aika harmaata ja koleahkoa, lämpöä oli alle 10 astetta. Maanantaina sitten alkoi lämmetä, ja tiistaina olikin iltapäivällä  jo 20 astetta. Keskiviikkona sitten oli t-paitakeli jo heti aamusta alkaen, ja se näkyy myös maisemassa. Nurmikot ovat alkaneet vihertää ihan muutamassa päivässä. Puitten silmut ovat valmiina aukeamaan. Yritin ottaa kuvia takapihan syreenien silmuista. Kamera ei taas halunnut tarkentua niihin, mutta eiköhän noista kuitenkin huomaa miten valmiina ne ovat aukeamaan.







Nurmikka takapihalla nyt ei ole niitä kauneimpia, eikä kovin hyvässä kunnossa. Mutta vihreäksi sekin on ehtinyt. Tänään sataa, nurmikot tykkää!

Tulevana viikonloppuna meillä siirrytään kesäaikaan. Kesäistä eilen tosiaan oli. Takapihaamme vastapäätä asuvat naapurit olivat innoissaan lämpimästä säästä, ja pystyttivät isoa trampoliinia pimeän tuloon asti. Nyt meillä on trampoliinit sekä vieressä olevalla takapihalla, että vastapäätä. Kummassakin talossa on paljon lapsia, ja vielä enemmän lasten kavereita. Odotan lämmintä ja meluisaa kesää!


Ensimmäiset rikkaruohot tms. ruohon seassa ehtivät jo puskea esiin pieniä kukkiakin. Pikkurikkisiä violetteja kukintoja. Pitänee alkaa kuikuilla etupihoille kun käyn Kimin kanssa lenkillä: hyasinttejä, narsisseja ja krookuksia alkaa varmaan kohta näkyä.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti