keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kenkäpostaukseni



Seiskassa Coffincat on esitellyt upeita saappaitaan, niin pitihän tässä ihan copycattina laittaa postaus omista ei-jokapäiväisistä kengistäni myös. Ilmat ovat jo sen verran keväiset ( ja ovat olleet jo useita viikkoja), että pitkät talvisaappat ehdit jo laittaa talviteloilleen. Eli niistä ei nyt ole kuvia kun en jaksa alkaa penkoa niitä esille.

Stetson-postauksen yhteydessä sanoin, että jos/kun ostan korkokenkiä, tykkään enemmän kiilakoroista. Ja sitten tässä postauksessa ei ole kun yhdet kiilat, höh. Korolliset talvisaappaani ovat kuitenkin ihan kaikki kiiloja, tosi on! 

Ja ihan mitä korkokenkiin tulee, ostan joskus näitä korkeita, houkutelevia piikkikorkoja, mutta en käytä niitä kun ehkä kerran, pari vuodessa. Yleensä siinä vaiheessa kun suoritan näyttävän sisäntulon ravintolaan (korko lipsahtaa ja roikun siinä sitten miehen käsivarressa ja yritän näyttää siltä, että homma on hallinnassa), päätän, että joko harjoittelen korkojen kanssa, tai käytän matalia kenkiä. 

Kiiloilla en sentään kompastele, eli niitä on useampia pareja, myös näitä kesäisiä avokkaita. Käteen sattui vain yksi pari kiiloja kuvattavaksi.  Vielä ei ole niin kesäistä, että ne olisivat komerosta ulkona. Vaikka ulkona oli eilen 20 astetta lämmintä ja aurinkoista. Oli ihan kesäinen olo!

Tämä on uusin parini, ostin nämä viime vuonna loppukesästä, kun ne menivät aluennukseen. Metallinhohtoiset.


Näitä fuksianpunaisia en ole vielä pitänyt jalassa kodin ulkopuolella. Katselin näitä pitkään Amazonissa, tilasin, ja palautin kerran. Sitten yhtenä päivänä ne olivat yllättäen tarjouksessa. Niin että tulihan ne ostettua. Alustava suunnitelma on, että mies joko kantaa minut ravintolaan ja asettelee nätisti pation tuolille, jossa sitten poseeraan kenkieni kanssa. Tai vie kottikärryillä suoraan patiolle. Tai mahdollisesti opettelen kävelemään näillä.




Sitten on parit nilkkurit, joita voi pitää vähän koleammallakin kelillä. Tosin noissa ruskeissa on reikäkoristeet.. eli ei ole oikein sadekelin popot.





Seuraavat olivat ihan mielenkiintoiset, sillä niissä on erikseen kenkä, pikkukenkä/avokas.  Ja sitten sen päälle nyörikiinnityksellä tuollainen minkäsenytlienimeltään-osa. Vähän steampunk-henkiset kengät. Näyttävät nilkkureilta, kun se irto-osa on nyöritetty kiinni.



Ja viimeinen pari oli vain niin kivan näköinen, että sen ostin, kun se meni alennukseen.




2 kommenttia:

  1. On sulla upeita kenkiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pienenä en ymmärtänyt, kun äiti aina lomilla tms. osti kenkiä. Ja nht ihan sama juttu: kenkäosasto pitää aina kiertää tarkasti, varsinkin alennusten aikaan! :)

      Poista