torstai 14. toukokuuta 2015

Landoll's Mohican Castle

Olen käynyt läpi vanhoja digikuviani, ja löysin muutamia mielenkiintoisia, jotka kannattaa postata. Tässäpä ensimmäiset:

Landoll's Mohican Castle näyttää vähän keskiaikaiselta linnalta, mutta se on itse asiassa 2000-luvulla avattu hotelli. En ole siellä koskaan yöpynyt, mutta muutama vuosi sitten  kävimme moista ihmettä katsomassa. Se sijaitsee noin  puolentoista tunnin matkan päässä Columbuksesta lounaaseen. Päiväreissullamme ajelimme läpi Amish-countryn, jossa asustaa paljon Amisseja. Amissit ovat kristittyjä, jotka elävät yksinkertaista, vanhanaikaista elämää. He välttävät esim. sähkölaitteiden ja autojen käyttöä. Siksi mäkisella Amissialueella pitää ajaa varovaisesti autolla, koska mäen toisella puolella voi olla hitaasti liikkuva hevoskärry. Usein valitettavasti lehdistä saa lukea onnettomuuksista, joissa toisena osapuolena on ollut juuri 'Amish buggy'.

Hotelli ei ole itse Amish-countryn alueella, ja sen löytäminen oli ilman GPSsää vähän hankalaa. Se sijaitsee keskellä metsää, pitkän, mutkaisen ajotien päässä. Se on suosittu kohde häitten pitopaikaksi ja häämatkalaisille. Hotellissa on  toistakymmentä sviittiä tavallisten huoneitten lisäksi. 

Ravintolassa voi tavallinen pulliainenkin käydä syömässä, mutta se ei ollut viela auki illalliselle kun vierailimme.

Paikassa kuulemma kummittelee, ja siellä jarjestetäänkin kummityskävelyitä ja kummitusjahteja. Lisäksi on myös 'murhamysteeripäivällisiä'. Alueella on myös kilometritolkulla metsäpolkuja ja kavelyreittejä.

Paikan rakennutti mies nimeltään Jim Landoll, joka oli kiinnostunut linnoista. Hänellä taisi olla ylimääräistä rahaa, joten han päätti rakentaa oman linnansa. Rakentaminen alkoi vuonna 1997, ja hotelli oli valmis vuonna 2001.

Upea ilmestys, täytyy sanoa!








Lähiymparistön metsää nähtynä näköalapaikalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti