sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Ajelulla: Tartan Fields - Komeita taloja (Dublin, Ohio)



Tama postaus on lä'hinnä kuvakokoelma. Tämän viikon olemme olleet lomalla (ja vielä maanantainkin, se on Memorial Day, eli kaatuneitten muistopäivä, ja miehelläni se on vielä vapaapaiva. Koulut, postit ja pankit ovat kiinni, kauppoja moinen ei hidasta). Olemme ajelleet paljon, ja olen ottanut kuvia retkiltämme. Postittelen nämä kuvakokoelmat nyt seuraavaksi, yksi päivässä ennenkuin palaan muihin aiheisiin.

Dublin on osa Suur-Columbusta, mutta oma kaupunkinsa. Se sijaitsee Columbuksen luoteisosassa. Juuri nyt  siellä on käynnissä järjestelyt Memorial Tournament -golfturnausta varten. Tämä on PGA-turnaus, eli yksi Pohjois-Amerikan ammattilaisten turnauksista. Tänä vuonna turnaus alkaa vasta kesäkuun 1. päivä, mutta valmistelut ovat kovassa vauhdissa. Itse turnaus kestää koko viikon, ja harjoituspäiviä on maanantaista keskiviikkoon. Näille harjoituspäiville saa ostettua suhteellisen halvan lipun ($35, kolme sisaääpääsypassia, käyttö minä harjoituspäivänä tahansa, passit muuten $175/viikko ja kultapassi $278/viikko). Parina vuonna ostimme harjoituspassin kavereitten kanssa kimpassa ja kukin kävi yhtenä päivänä. Itse golf ei minua juuri kiinnosta, mutta Muirfieldin alue, jossa turnaus jarjestetään on upea! Talot golfkentän laidoilla ovat näkemisen arvoisia. Muun osan vuodesta alue on suljettuna porttien takana eikä sinne pääse ilman lupaa. Yhtenä vuonna mieheni silloinen työnantaja sai ihan turnausliput ja kävimme turnauksessa. Onnistuin näkemaan Tiger Woodsin (tämä oli jo vuonna 2004) niin että ainakin yhden kuuluisuuden olen täällä bongannut! :)

Ajelu nyt suuntautui toiseen Dublinin rikkaaseen osaa, Tartan Fieldsiin. Myös Tartan fields on golfkenttien keskellä. Rikkailla asuinalueilla golfkentän jäsenyys sisältyy talon hintaan, joten kenttiä on useita. Ihan muutenkin Dublin itse on hyvin kaunis kokonaisuudessaan. Nurmikot ovat vihreitä ja hyvinhoidettuja kaikkialla. En tiedä tätä sataprosenttisella varmuudella, mutta Dublin ei juuri taida sallia aitoja takapihoille. Niitä ei vain siellä näy, eli otaksun etta ne on osaltaan kielletty, ainakin tietyillä aluiella. Tartan Fieldsissa aitoja oli vain yhdessä paikassa.  Ja Dublinissa teitten sivuilla on myös kunnon jalankulkutiet, ja tien oikeassa laidassa viela kapeat pyöräilykaistat. Tätä juuri ei muualla näe.

Tässäpä nyt sitten kuvakooste Tartan Fieldsista. Muutama ökytalo jäi kuvaamatta, tai kuvat olivat vähän tärähtäneitä, mutta kuvia on taas paljon, taas kerran!









Golfkenttää tien lähellä.








Tämä on Tartan Fieldsin erillisessä takaosassa, täällä oli aitoja!















Pieni kiipeilyteline



2 kommenttia:

  1. Hienoja taloja. Minkä hintaisia on keskimäärin noitten talojen hinnat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pikaisella vilkaisulla alueella myynnissa olevista taloista naytti, etta mitaan ei ole alle $500 000. Ainakin yksi yli miljoonan dollarin talo (http://www.realestatedublin.com/Web/AR451951/ListingSearch/details/?mls_id=OH-CBOR&mls_no=214032163&display_page=1&lpp=20&index=4&total_listings=27&from=results&nav_page_id=6475186) .. kaikkein kalleimmat talot Columbuksessa ovat yleensa kaukana pitkan ajotien ja porttien takana, eika niita nay tielle.

      Poista