perjantai 15. tammikuuta 2016

Sinitöyhtönärhi - here and gone



Sinitöyhtönärhiä käy pihalla syömässä usein. Vaikka nämä kaksi kuvaa ovat valitettavan epätarkkoja, postaan ne kuitenkin. Tuo toinen kuva kun on kuitenkin jotenkin niin sarjakuvamainen poislentokuva. 


6 kommenttia:

  1. Nätti Birdie, om nom! Heippa Rouva!
    Sittekö ja jos Rouva jaksaa niin voiskos Rouva siellä Hiekkajoen Kalasarkillä neuvoo Teuvoo plokinteossa kun tulee tama sama pohja kans! Teuvo voi sitte kehua kylillä että Teuvollapa on nayttava help teski Jenkeissa asti! Ihan vaan jos tulee kysymyksia niin voisin laittaa niita Rouvan NeuvoTeuvo-sivulle! Laitan ekan kysymyksen hetikkö selevian rapulasta eli mahollisesti jo viikonloppuna! Meista tulee sitte plokikaverit!
    Teuvo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Teuvo <3 Olo on vielä välillä OK, välillä surkea, mutta eiköhän se pikkuhiljaa ala olla helpompaa.

      Oikein mielelläni autan blogin kanssa, help deskinä Teuvolle oleminen tulee myös omaan ansioluettelooni! En ole kamalan hyvä blogin ja templaattien tms. kanssa, ja olen jo unohtanut, miten laitoin joitain juttuja tänne. Mutta eiköhän me Teuvolle saada upean glamoorinen blogi!

      Laita vain kysymyksiä, ja yritän vastailla niihin parhaani mukaan! Onnerllista selviämistä, plokikaveri! :)

      Poista
    2. Kiitoksia paljon! Ajattelin nimittäin että Rouvallekki olis hyva saada muuta miettimista ja kun Teuvoa joutuu neuvoon niin ei siina kerkia muuta ees ajatteleen tai nukkuun ja syomaan ja menee hermo.

      Poista
    3. Teuvo, olet ihana :) Voita laittaa kysymyksiä myös emaililla: tavisohiossa@gmail.com -- loin tuon vain YouTube-postauksia varten, en kyllä muista tsekata sitä kovin usein. Mutta käyn nyt katsomassa, kun tiedän, että se on Teuvon tiedossa.

      Eli jos laitat sinne kysymyksiä, voin sitten yrittää raapustaa neuvoja finnishedfirstin blogipostausten kautta :) Tai miten on helpointa! Jopa salaisen Teuvon sähköpostin kautta. Tai nyt miten vaan.

      Voit kyllä kysyä myös kommenttien kautta, täällä tai finnishedfirstissä.

      Kiitos Teuvo, on mukava jos voin olla avuksi!

      Poista
    4. Hyvää uudenvuoden alkua sinne ameriikkaan:)

      Poista
    5. Kiitos samoin, hyvää uuttavuotta :)

      Poista