tiistai 26. tammikuuta 2016

Päivän Kimi-kuvat: Tammikuu 2008


Kimi on syntynyt joulukuun alussa, vuonna 2007. Nämä kuvat ovat tammikuulta 2008, eli koiruli on vielä täysi pentu. Susin saimme vasta 13-viikkoisena, eli emme saaneet seurata esimerkiksi korvien pystyyn nousua, tai silmien muutumista sinisestä ruskeaksi.. 

Kimi oli pentueen ainoa narttu. Ehkä sen takia sillä on valtava ego, ja se haluaa olla alfakoira! 

Oli miten oli, Kimi oli maailman suloisin ja samalla vintiömäisin pentu. Nykyään tahti on vähän hiljentynyt, mutta ilkikurinen se on aina silloin tällöin vieläkin!









4 kommenttia:

  1. On se vaan niin söpö pikkukaveri! Niin kuin kaikki pennut ovat :)
    T. Strippis

    VastaaPoista
  2. Oma koirakuume on korkealla. Rotuvalintaa rajoittaa se, että olen aika pahasti allerginen. Eli pitäisi olla joko Cotton, villakoira (en pidä kovasti niiden ulkonäöstä), bichon frisee tai bichon havanese eli havannan koira joita minulla oli kaksi ja jotka eivät allergisoineet yhtään. Molemmat pojat nukkuivat kiinni minussa joka ikinen yö enkä saanut minkäänlaisia oireita.
    Mutta havannalaiset ovat toki supersöpöjä, mutta vähän pököpäitä. Ja ehkä liian seurallisia, edes vessan ei meinaa päästä yksin :) Seefferi olisi ihanteellinen monella tapaa, mutta allergian takia en uskalla sellaista hankkia. Ja ehkäpä sakemanni on aavistuksen iso kun tykkään ns. pikkukoirista. Talossa olisi kyllä tilaa vaikka useammallekin sakemannille, mutta mutta mutta...
    T.Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alergiat on harmillisia! Olen allerginen kissoille, aina ollut. Harrastin ratsastusta vuosikausia nuorempana. Kun aloitin uudelleen vuosia myöhemmin, olin allerginen! Ehkä hevosille, ehkä pölylle, kuiville heinille olen allerginen. Oli mikä oli, aina tallilta tulon jälkeen silmät turposivat melkein umpeen. Niin että hyvästit sille harrastukselle..

      Koirille en ole allerginen, toivottavasti se ei muutu. Kotona meillä oli lapsena kääpiösnautseri, ja toinen otettiin kun vanhempi oli kuollut. Ihan kivoja, mutta aina olin halunnut seefferin, eli se hankittiin täällä kun oli talo!

      Nyt kun mieskin rakastaa seeffereita, en usko, että muuta rotua meille tulee. Tai jos tyulee, mies sa oo, että sen pitää olla seefferin tapaisen uberkoiran muotoinen! Joskus pilaillaankin, että mites olisi corgi! (enkä ole varma onko se pilailua.. täällä on lähitalossa yksi, ja on se söpö!)

      Havannalaiset ja bichon frriseet ovat kyllä kivoja! Katsoin juuri wikipediasta, ja tosiaan bichon friseestä lähtee vain vähän hilsettä ja on hyvä allergiselle! SDakuista kyllä lähtee tonneittain hilsettä ja karvaa, perässä ei kerkeä siivota, varsinkaan karvanlähtöaikaan!

      Onnea matkana koiranhankintaan! Toivottavasti allergian kannsa pärjäät ja pystyt ottamaan koiran! Vaikka menetys on raskasta, ovat ne niin ihania kavereita kuten tiedät! :)

      Poista