torstai 28. tammikuuta 2016

Päivän Kimi-kuvat: pentu ja pupu (2008)



Kimillä oli pentuna vähän aikaa leikkikaluna 'iso' pupu. Se oli Amerikan Kennelklubin hyväksymä, luonnolliselta näyttävä kani. Poishan se piti jossain välissä ottaa, oli kuinka hyväksytty tai ei.. terävät pikku hampaat ja tarmo alkoivat hajottaa pupusta tehokkaasti.

Kimi tykkää myös kovasti vedestä. Juominen oli pentuna aina suurta, äänekästä loiskuttelua (päätimmekin, että Kimin intiaaninimi on 'Drinks With Gusto', eli 'Tarmokkaasti Juova'). Tähän juomisen iloon alkoi yhdistyä myös pupun dunkkaaminen. Kimi vei pupun vesikuppiin, ja sitten painoi sitä tassulla veden alle, niin että kuppi tulvi yli. Siinä  meidän pikkuinen esitteli innokkaasti Arkhimedeen lakia! Jatkuvat tulvat olivat myös syy, miksi pupu meni hyllylle!

Kimi oli kyllä varsinainen pikku pehmolelu pienenä pentuna!


Susikin kävi ihmettelemässä pupusta.






2 kommenttia:

  1. Pennut vaan on niin mainioita. On varmaan ollut hauskaa kun pupu on saanut kyytiä :)
    Omat pennut olivat aivan erilaisia. Toinen tykkäsi leikkiä ihan "eri lailla" kuin toinen. Esimerkiksi toinen tykkästi palloista ja toista ei ne kiinnostaneet pätkän vertaa. Mutta pehmolelut oli kyllä molempien mieleen. Ja on ehkä vieläkin...
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin Kimi leikki kaikilla leluilla, jotkahankimme: pehmolelut menivät ripaleiksi aika pian, kumiset autonrenkaatkin se hajoitti aika pian, ihan vain puremalla ne lyttyyn niin että saumat aukeasivat. KOva oli leikkimään.

      Susi ihanstui vain palloihin. Mikään muu leikkikalu ei kiinnostanut (paitsi sitten aidosti syötävät luut). Maailma pyöri niin pallojen ympärillä, että ne piti pitää pois näkyvistä leikkiaikojen ulkopuolella. Muuten koira vain tunki palloa syliin 24/7, ja alkoi murista, jos sen huomasi, että yritin oottaa pallon pois.

      Aiomme tässä parin vuoden päästä, kun Kimi alkaa olla vanha ja rauhallinen (jos rauhoittuu...) ottaa pennun tai kaksi. Se kahden pennun ajatus on alkanut kiehtoa. Jos ottaisi samasta pentueesta, niin ne olisivat jo tuttuja ja saisivat kasva ayhdessä. Ja olisi varmana kiva huomata miten eri persoonallisuudet niillä silti olisi.

      Mutta sitä on aikaa miettiä, toivottavasti. Susilla oli niin paljon vaivoja, että rahaa meni ihan mielettömästi eläinlääkärikuluihin. Ja kaksi koiraa syö paljon, ja sitten on HeartGuardit ja Frontlinet, vuosimaksut... Mutta on ne niin ihania! :)

      Poista