maanantai 25. tammikuuta 2016

Lutunen haukka!



Takapihalla vierailee useampikin haukka. Tämä reppana oli enemmänkin pöllön kuin haukan näköinen, ainakin verrattuna edellisen haukkapostauksen yksilöön. Ikkunasta huomasin, että lutuisen pyöreä haukka nöpötti puussa melkein keskellä  pihaa. Liekö pörhöttänyt itseään pulleammaksi, koska oli kylmä. Siinä se joka tapauksessa istui ja pullisteli aika tovin.

Yleensä haukan vierailun aikana pihalle ei tule yhtään muuta lintua. Herra Lutunen ei kuitenkaan selvästi ollut kovin pelottava, sillä intuja alkoi pihaan ilmestyä. Muutamissa kuvissa näkyy lähipuussa kardinaaleja ja aikakin yksi tikka. Sen verran varovaisia pikkulinnut kuitenkin olivat, että istuivat haukan selkäpuolella.

Lopussa olevalla vdeolla kardinaalit näkyvät  toisen minuutin alkupuolella. Ja haukka vaan istuu, ja heiluttelee kivasti pyrstöään!













Kardinaaleja alkoi ilmestyä paikalle.





Tikkakaan ei haukkaa arastellut.





Videolla näkyy toisen minuutin alettua, kuinka puissa on jo muita pikkulintuja. Haukka senkun istuu, je heiluttelee pyrstöään!


1 kommentti:

  1. Katselin kuvia Cooper`s hawkeista, mutta noin pulskaa kaveria en kyllä nähnyt. Ehkäpä Mr. Fluffy pitäisi laittaa lintujen fitnes boot camp:lle. :D
    T. Stripps

    VastaaPoista