maanantai 25. tammikuuta 2016

Lumitilanne Ohion keskellä


Itärannikolla ei ole yhtä nätti tilanne kuin täällä. Lunta tuli reippaasti. Tuhansia lentoja peruttiin, ruoka loppui kaupoista.. Columbuksen lentoasemallakin on jumiin jääneitä matkustajia, kun New Yorkin lennot peruttiin. Nythän idässä painiskellaan sulavan lumen ja jäisten olosuhteitten kanssa.

Kai sitä meilläkin voisi sanoa olleen huomattava määrä lunta: maassa huomasi olevan lunta, kun tarkasti katsoi! Eilen oli kuitenkin aurinkoista, niin että nyt maanantaiaamuna maa on ihan paljas. Pakkasta on kyllä ollut jo pitempään.  Nyt alkuviikolla pitäisi kuitenkin nousta nollan paikkeilla ja ehkä muutamaan lämpöasteeseenkin. Sääennuste lupaa vähän lumi- ja vesikuuroja tiistaiksi.

Viikonloppuna oli siis pari pakkasastetta. Lauantai oli harmaa, eilen kirkastui. Niinpä grillasimme illalla pihvit.  Lauantaina oli aika hankala päivä Susi-muistojen kanssa. Eilen taas pikkuisen helpotti. Eiköhän se kipu pikku hiljaa ala helpottaa. Kimi jaksaa hyvin!

Hyvää alkuviikkoa kaikille!


Eilen oli aurinkoisempaa.

Kimi ja huomattava määrä lunta.



5 kommenttia:

  1. Heippa!
    Täällä on kuin postikorttimaisema, ja talvinen lumitilanne kutakuinkin normaali, mikä on ihanaa. Siellä rapakon takana noilla leveysasteilla "lumikaaos" on jotain erilaista. Tuntuisi tosi hassulta, että tavara loppuisi Suomessa kaupoista lumen takia. :)

    Miten Kimi jakselee? Ihmetteleekö missä kaveri on? Huomaako käytöksestä, että kaipaa Susia? Susista ja Kimistä tuli seiskaliven kummikoiria. :) Ymmärrän että ikävä sinulla on.

    t. syyskoira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimi oli aluksi selvästi kummastunut, mutta alkaa olla jo toipunut. Meillä koirat eivät tykänneet toisistaan (kummallakin iso ego), ja niitä piti pitää eri puolilla taloa ja rajoittaa minne menevät. Nyt Kimi saa olla ihan vapaast missä haluaa, ja tykkää kovasti olla se alfakoira, ja ihan vapaa.

      Välillä mielessä on käynyt jo uuden pennun hankkiminen. Mutta annetaan olla, kunnes Kimi on vanhempi ja raihnaampi. Ei tarvitse jakaa huomiota, Kimi nauttii huomion keskipisteenä olemisesta! Ja minäkin, kunhan toivun, voin nukkua yöt rauhassa ilman kitinää, eikä tarvitse olla koko ajan huolissaan. Rakastin Susia kyllä valtavasti, mutta kaikki se huoli ja ylimääräinen hoito viime vuosien aikana oli tosi raskasta, henkisesti ja ruumiillisestikin.

      Toivutaan, ja sitten vähän hengähdetään :) Ja Kimiä lellitään!

      Poista
  2. Tiedän itsekin jotain koiran menettämisestä. Menetin 2 koiraa 2v ja 1v pennut avioerossa, koska olivat vaimon nimissä. Muuta en sitten menettänytkän, mutta olihan tuossa ihan tarpeeksi. Edelleen yli vuoden jälkeen ajattelen "poikia" usein. Varsinkin kun saan niiden kuvia emailina silloin tällöin. Uuden pennun hankinta on harkinnassa. Mutta vain 1 koira tällä kertaa. Lokoisia koiranpäiviä Kimille!
    T: Stripps aka Denso

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on varmasti ikävä, ei siinä auta ajatella että ovathan ne hengissä ja jaksavat hyvin! Pisin aika, minkä olen koiristani ollut erossa oli viikko, kun kävin Suomessa äitiäni katsomassa vuonna 2008.

      Mies kertoi, että yleensä pirteät, iloiset, ylivilkkaat koirat olivat melko lailla vaan maanneet koko viikon masentuneina. Vähän vilkaisivat, kun mies tuli töistä tai heräsi aamulla, mutta eivät edes nousseet ylös.

      Ja minulla oli kamala ikävä koko matkan, soittelein miehelle ja kyselin koirien vointia. Miesparka taisi tuntea itsensä kaksinverroin laiminlyödyksi. Mutta kun miehen kanssa voi puhua puhelimessa, ja sähköpostilla ja viestitellä. Ja koirien kanssa ei..

      Ikävä siis oli, ihan viikon verran eron aikana. No, minä kyllä mietin aina koiria, kun mentiin ihan vaikka pitkälle päiväretkelle ja koirat oli kotona.. :)

      Toivottavasti saat hommattua kivan koirulin! Ja Kimi kiittää terveisistä :)

      Poista
  3. Toivon että muistot kantaa. Herttainen tuo juttu, että koirat on olleet niin ikävissään, kuin kerrot tuosta matkasta. Ainakin tiedät että olet tärkeä!

    Nykyään on hyvä kun voi videopuhelussa näytttää naamaa ja antaa lemmikkien kuulla ääntä jos lähtee pidempään reissuun. Näin teki ystäväni kissojensa kanssa, kun kissoja hoiti muut.

    Ihmettelivät tietty mitä se emäntä siellä boxissa, ja kiertelivät tablettia ja kurkkivat taakse. Taisi kuitenkin se olla enempi terapiaa emännälle, kissat enemmän taitaa harmitella henkilökunnan kuin omaa omistajan puutetta. :-)

    T syyskoira

    VastaaPoista