torstai 29. lokakuuta 2015

Syysvärejä New Albanyn ajelulla


Nämä kuvat ovat samalta ajelulta, jolla otin kuvia Halloween-koristelluista pihoista. New Albanyssa on paljon katuja, joiden varret olivat täynnä vaahteroita, ja ne olivat nyt kauneimmillaan! Muutama kuva on New Albanyn ulkopuolelta, mutta kaikki, joissa näkyy puita riveissä ovat sieltä.

Hyvä että sain otettua paljon kauniita kuvia. Tällä viikolla on satanut, ja viime yönä oli aikamoinen tuuli. Puut alkavat jo näyttää lehdettömiltä, ainakin vaahterat. Mutta olipa kerrankin upea syksy!


Pieni vaahtera Gahannassa























Kuva Columbuksen ulkopuolelta

Ajelun varrelta, meniossa kohti Galenaa



Kauniita värejä oli moottoritien varrellakin.

4 kommenttia:

  1. Onpa värikkäät lehdet puissa. Mitä puita nuo ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki nämä ovat vaahteroita (ehkä muitakin viimeisessä kuvassa), niissä on nuo kelta-oranssin sävyt ja niitä kasvaa metsissä ja koristepuina paljon. Ne ovat olleet uskomattoman kauniita tänä vuonna. Tänään on melkein myrskytuuli, niin etä taiutavat olla maassa huomiseen menenssä.

      Poista
    2. Tuleeko siellä lunta talvella ja onko pakkasta?

      Poista
    3. Lunta saatta tulla vähän joulukuussa, mutta se yleensä sulaa parin päivän sisällä. Tammi- ja helmikuussa sitten voi olla useinkin lumipyryjä. Yleensä kaikki sulaa pois noin viikon sisällä, viime talvena taisi olla maassa lunta yhtämittaa jotain 3 viikkoa, ja joka paikassa oli paniikki päällä!

      Pakkaspäiviä talvella on usein, mutta vain muutama pakkasaste yleensä. Kylmimmillään on tainnut olla -20 astetta parina päivänä. Yleensä talvet täällä Ohiossa ovat vain harmaita.

      Olisikohan joskus ollut 30 sentin lumikerros maassa, mutta silloin oli pitkä lumimyrsky takana. Ja nuoskalunta tulee harmillisen usein, se on raskaampaa laipioda autotallin rampilta. Suolaa talossa pitää olla, usein lumi sulaa päivässl ja sitten jäätyy yöllä, ja aamulla kaikki on liukasta jäätä.

      Poista