perjantai 23. lokakuuta 2015

Postauksia suomalaisille 'apinoille'?

Olen postannut blogikirjoituksiani  tänne blogspotiin,  ja kaikista postauksista olen laittanut version vähemmillä kuvilla Seiskaan. Kommentit  ovat olleet yleensä ihan kivoja. Nyt kuitenkin sain seuraavat  kommentit yhteen postaukseeni:

'Anteeks nyt heti mun kommentti,mutta sä postaat joka päivä ja mun mielestä sellasta,että ikään kuin suomalaiset ei tietäis näistä mitään.Suomi on ihan kehittynyt maa ja meilläkin on kaupat valikoimineen. '  ja

'Enkä tarkota,että postaamiset lopettasit,vaan ettet pidä meitä ihan kehittymättöminä apinoina.Meilläkin on joulu ja pääsiäinen,halloween sun muut juhlapyhät ilman että kuvataan jokainen rihkama kaupoista.'

Pahoittelen, jos olen kuulostanut siltä, että Suomessa ei tiedetä mistään asioista. Postauksieni tarkoituksena ei ole ylvästellä täkäläisillä asioilla. Luulin, että näkökulmani täältä olisi edes vähän kiinnostava. Tai pikkaisen erilainen kuin Suomessa.

Jos kerran tältä tuntuu, ja nuo kommentit ovat saaneet siellä kovasti yläpeukkuja, vähennän Seiskan postauksia, tai lopetan ne. Blogini pysyy blogspotissa, täällä voi käydä lukemassa. Yritän silti kirjoitaa Seiskaankin  ainakin yhden jutun per päivä, ja varmaan postaan sinne kuvia silloin tällöin. Kuvat ovat varmaan joskus kiinnostavia.

Ihmettelen vain kun postaajia Seiskassa ei ole kovin useita enää, miten minä loukkaan ketään. Tarkoitukseni ei tosissaan ole ollut., Olen ollut poissa Suomesta yli 15 vuotta niin että en enää tiedä mikä on tuttua ja mikä ihan tavallista. Jos loukkaan myös Blogspotin käyttäjiä kirjoitukseiilani, se ei todellakaan ole tarkoitukseni.  Kirjoitan ja laitan kuvia, koska minusta se on kivaa. Oli se tuttua tai ei. 

Postaaminen tänne blogspotiin jatkuu, noin yksi kirjoitus päivässä,  ja tarkoitus ei ole vähätellä suomalaisia. Kiitos kaikille jotka tykkäävät näistä postauksista.


6 kommenttia:

  1. Jatka vaan niinkuin ennenkin. Kunhan nyt piti näristä jostakin. Sinun postaukset on piristysruiske siellä.Minä ainakin arvostan niitä ja sitä vaivaa mitä näet niitä tehdessäsi. Kiitos ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, neito ihana! Jatkan samaan malliin, materiaaliakin on tällä viikolla kertynyt melkein liiaksi!

      Poista
  2. Hei! Ehdottomasti jatkat postauksia. Mukavaa lukea sinun kuulumisia sieltä ameriikasta ja välillä kysellä joitakin asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt aamulla tuntuu jo paremmalta! Olen saanut kivaa palautetta myös Seiskassa. Illalla vaan tuli paha mieli. En postannut esimerkiksi hampurilaisen kuvaa tyylliin 'Katsokaa Suomen juntit, amerikkalainen hampurilainen!' Innostuin vain kun se oli tois nami, ja tykkään Michael Symonista telkussa :)

      Kysymykset on aina kivoja, ja yritänkin vastata parhaan kykyni mukaan. Vaikka joskus tulee niin hyviä kysymyksiä, että ei ole hajuakaan mitä vastata! :)

      Poista
  3. Älä nyt todellakaan välitä vaan jatkat omaan tyyliisi. Parasta blogeissa on juuri se persoonallinen ote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kaikki palaute on ollut tosi mukavaa, on jo PALJON parempi olo! :)

      Poista