sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Käytettyjä ökyautoja myynnissä - Midwestern Auto Group



Keskiviikkona piti auto yllättävästi käyttää huollossa, kun se alkoi vilkuttaa 'tarkista öljy' -valoa juuri kun olimme lähdössä vähän kauemmaksi. Mies tarkisti tilanteen, ja sanoi, että öljy on yllättäen kriittisen matalalla, vaikka edellisestä öljynvaihdosta ei ole kulunut kovin kauan. Autollakaan ei ole ikää kuin reilu vuosi. 

Päätimme, että emme rupea itse lisäilemään mitään, ja viemme auton dealerin huoltoon. Ihan siltä varalta, että siellä on vuoto tai jotain vikaa. Huono puoli oli se. että tämän kanssa meni sen päivän suunnitelmat myttyyn. MAG on toisella puolella kaupunkia, Dublinissä, ja noin täydet 180 astetta eri suuntaan kuin suunnittelemamme päiväretki. Ja reilu tunti tuli vielä odotusaikaa itse huollon kanssa.

Hyvä puoli oli se, että ensinnäkään mitään vuotoa ei ole. Miehellä taitaa vain olla välillä liian painava kaasujalka. Ja varmaan edellisen päivän erittäin mäkinen ajelu Hocking Hillsissä kävi myös autolle raskaaksi. Ja toinen kiva asia oli, että VW on samassa kompleksissa kuin esimerkiksi Lanborghinin ja Ferrarin käytettyjen autojen Showroomit.

MAG tuo maahan ja myy vain Eurooppalaisia autoja. Eli uudenkin Lambon tai Ferrarin heidän kauttaa saa. Paljon kuitenkin heillä on näitä käytettyjä, ja yleensä vaihtuvuus on suuri. Olen postannut täältä kuvia aikaisemminkin, ja yksipaikalla ollut  mattamusta ja oranssi Lambo oli myynnissä jo silloin.

Nyt kuitenkin siellä oli unelma-autoni! Olen aina vitsaillut, että jos joskus satun vaikka voittamaan Lambon, ja minulta kysytään väriä, kirkkaanvihreä sen pitää olla! Nyt oli yksi näytillä. Otin siitä vähän liikaakin kuvia.. Mutta kun se oli niin nätti!



Tämä lambo oli täällä jo aikaisemmalla vierailullamme.

Nyt vain alkoi mietityttää, että jos joku toi tuon vaihtoon, millä hän ajaa nyt, ja miksi? Malli on Huracan, joka ei ole juuri reilua vuotta vanhempi (mies ei ole juuri nyt paikalla.. häneltä voisin kysyä lisää, hän on kuin automerkkien- ja mallien kävelevä tietosanakirja. Tämän kuitenkin muistan, että se on Huracan, hurrikaani). Eli ostiko omistaja jotain vieläkin näyttävämpää tilalle? Mikä olisi näyttävämpää, Koenigsegg?  Bugatti Veyron? Vai oliko auto liian kallis pitää.. eikä täällä juuri pääse superautojen ajomahdollisuuksista nauttimaan. Myynnissä se kuitenkin on, ei tietoa hinnasta.

Ja en minä tosissani halua Lamboa, pelkään jo tavallisen auton kyydissä jos mennään kovin lujaa!


Lamboja oli useampia, samoin muutama Ferrari. Niitten lisäksi kompleksin kalliimpia asukkeja ovat Aston Martin, Maserati, Betley, Rolls Royce ja Porsche. Odotusaika vilahti kivasti näitten autojen perässä kuolatessa. Joskus tiellä tulee vastaan jokin superauto, mutta ei juuri useammin kuin kerran kuukaudessa. MAG in sitä kiva, että autoja pääsee katsomaan ihan läheltä. Autojen ovet ovat lukossa, niin että istumaan niihin ei pääse. Viimeksi, kun kävimme autonäyttelyssä, siellä mainostettiin näytillä olevan uuden Ferrarin. Kaikkiin muihin autoihin pääsi sisään, mutta Ferrari oli erikseen, käysillä ympäröityä, ja vieressä topakka poliisisetä. Niin että ihan lähelle ei päässyt.

Meitä auttanut virkailija kertoi, että he olivat juuri saaneet Amerikan lipun väreihin maalatun auton. En enää muista oliko se Lambo vai Ferrari. Harmi, että se ei ollut vielä näytillä. Se on varmaan joko upea, tai täysin naurettava! 

Ferrari

Punainen Lambo

Tämäkin taitaa olla Huracan

Ferrarin nokkaa

Rolls Royce

Ja tämä on.. uh, Rolls Royce tai Bentley?

Lambo

Tämän Ferrarin saa alle 250 000 dollarilla (oli ainoa, jossa hinta on näkyvillä.. muissa on vain arvio bensan vuosikulutuksesta)




Sisällä tietysti nahkapenkit

Maserati





















Maseratin logo auton sivussa

Väähän vanhempi Ferrari

Keskellä 'huulipunattu' Aston Martin


Kaksivärinen Aston Martin

Vanhemman Ferrarin perä

Aston Martin



Porsche piileksi kompleksin toisessa päässä.


Toinen näytillä olleista Porscheista, 90-lukulainen






Ulkona oli vielä yksi Ferrari.



4 kommenttia:

  1. Hei Mia :) Olisiko mahdollista saada postaus Ohion huonoista ja hyvistä puolista jos vertaa Suomeen . Ja nuo ruokapostaukset on todella tervetulleita :) Mukavia myös nuo kaupassa nähtyä jutut :) Tämä on mun uusi suosikkiblogi nykyään. Älä välitä ikävistä kommenteista. Ilkeitä herjaajia riittää mutta niistä ei kannata välittää. Minä ainakin haluan jatkossa lukea näitä juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva idea, laitan tuon muistiin! Seuraava tukku postuksia kyllä on varmasti vain kuvapainotteista, tällä viikolla tuli otettua niin paljon kuvia ja käytyä paikoissa :) Mutta toivottavasti pikapuoliin.

      Ja kiitos positiivisesta kommentista! :)

      Poista
    2. Aloin jo kirjoittaa listaa jutun juureksi! Pitää aina muistaa lisätä plussia tai miinuksia kun muistan!

      Poista