tiistai 6. lokakuuta 2015

Juttua Eastonin ulko-ostosalueesta

Olemme poistumassa Easton Stationista, edessä Brio.
Miehen lomaviikolla kävimme lounaalla Max & Erma's  -ravintolassa Easton Town Centerissä. Lounaan jälkeen kävelimme ympäriinsä ja otin kuvia. Kuvia piti tulla enemmänkin, mutta siinä räpsiessäni kuvia Tiffany's -liikkeestä, viereen ajoi poliisisetä. Hän sanoi, että Eastonin alueella on valokuvaus kielletty. Vähän siinä nikottelin, olin sen verran viisas, että en sanonut "are you f***king kidding me!?", mikä tuli ensimmäisenä mieleen. Laitoin vain kiltisti kameran laukkuun ja sanoin että OK, en ota enää kuvia.

Kotiin tultua mies löysi verkosta kopion Eastonin järjestyssäännöistä. Ja siellä tosiaan lukee, ihan huomaamattomasti, että valokuvaus kielletty. Mutta kissan viikset! Paikka on aina täynnä turisteja, ja kaikki ottavat kuvia. Mieheni tuli tulokseen, että kamerani näytti liian ammatimaiselta, varsinkin kun olin sillä juuri zoomaamassa. Lisäksi kanniskelin vielä suurehkoa mustaa kameralaukkua. Ymmärrän, että ammattikuvaajat tarvitsevat luvan, ja ehkä, EHKÄ minua luultiin ammatilaiseksi. HAH! 

Joka tapauksessa en ottanut enempää kuvia sillä reissulla. Poliisisetä kun näytti ajelevan pitkin poikin aluetta, eikö hän ehkä olisi ollut yhtä kohtelias, jos saisi minut kiinni toisen kerran. Ensi kerralla otan kuvia vain kännykällä, sen pitäisi olla OK. Jos valokuvaus olisi tosiaan kielletty, ja kielto pitäisi ottaa vakavasti, luulisin, että siitä on mainintoja muuallakin, kuin järjestyssääntöjen kätköissä. Hevosenkokoisia kylttejä tms! 

Kuvia kuitenkin on jonkun verran tällä kertaa, nämä ihan Easton Stationin, eli keskellä olevan katetun alueen läheltä.  Eston on laajennut vuosien varrella kovasti,   ja suurin osa liikkeistä on ulkona eikä katetussa ostoskeskuksessa.

Alueen kartta löytyy täältä:http://www.eastontowncenter.com/newMap/EastonMap.html

Pääosa liikkeistä on muutaman tien rajaamalla alueella: Easton Loop Westin ja Easton Loop Eastin, ja etelelässä Easton Wayn välissä. Easton Wayn varrella on on sitten asuntoja. Varmasti ihan mukava asua kävelyetäisyydellä hyvistä shoppailu- ja ravintolavaihtoehdoista. Looppien ulkopuolelle jäävät esimerkiksi Target, Lowe's, Old Navy, Red Robin ja World Market. Ne sijaitsevat Morse Crossingin varrella. Alueen uusin laajennus Stelzer Roadin toisella puolella. Siellä sijaitsevat mm. Costco, Whole Foods,  Saks off 5th, REI ja Field & Stream.

Eastonin looppien sisällä on kaksi ns. ankkuritavarataloa, Macy's ja Nordstrom.  Liikkeitä  löytyy laidasta laitaan, jopa useita autoliikkeitä, mm. Tesla ja Mercedes. Ja tietysti paljon hotelleja. Erilaisia ruokapaikkoja ja ravintoloita on varmaan kymmeniä. Keskellä olevassa Easton Stationissa on kaupungin suurin elokuvateatteri, Easton AMC 30. Siitä olen kirjoittanut pienen jutun jo keväällä. 

Pimeän aikaan on kaunista, kun teitten varsilla olevat puut ovat täynnä valoja. Osassa puista on kirkkaitten valojen asemesta siniset LEDit, ja ne ovat kivan näköisiä. Keskiaukiolle pystytetään ensi kuussa valtava joulukuusi, siitä kyllä otan kuvia oli poliisisetiä tai ei!

Eastonin sisällä kulkee useita katuja. Niiden varressa on maksullisia mittaripaikkoja parkkipaikoiksi. Easton Stationin yhteydessä on kuitenkin valtavat parkkihallit, joihin pysäköiminen on ilmaista.

Easton stationin edessä on Brio, yksi lempiravintoloitamme. Se tarjoaa italialaista ruokaa, ja sieltä saa parasta Tiramisua, mitä olen ikinä syönyt!  Sen pihan puolella on katettu patio, joka lämmitetään kylminä aikoina. Vieressä on pieniä suihkulähteitä, jotka ovat kuumilla ilmoissa lasten suosiossa. Keskusaukion lähellä järjestetään myös esimerkiksi Halloweenasuparaati lemmikeille, paikallisia markkinoita ja kesäisin siellä näytetään jopa ilmaisia perhe-elokuvia, Movies by Moonlight.

Brio




Easton Stationin yhteydessä oleva Ocean Club tarjoaa kalaruokia. Katetulta patiolta on näkymä kohti mm. Brio-ravintolaa



Brion vieressä on pienoisrautatie. Pöydät taka-alalla ovat Brion.





Collegejenkkifutiksen kotijoukkue The Buckeyes on saanut oman junansa.



Tässä vielä pari videota. Satun tykkäämään pienoisrautateista, ja olisin aina halunnut setin!




Keskellä olevat suihkulähteet ovat varsinkin lasten suosiossa lämpimään aikaan.


Taustalla Brion patiota.

Cheesecake Factory -ravintola, ja Crate & Barrel



Barnes & Noble -kirjakauppa, sen vieressä kulmassa Northstar Cafe.

Edessä Hiltonin hotellirakennus.

P. F. Chang -ravintolan edessä on komeita kivihevosia.

Alueen henkilökunnan ajoneuvo.




Texas de Brazil - pihviravintola.

Aluetta kiertää pieni Trolley - 'raitio'vaunu. Sillä on 3 eri pysäkkiä, ja se on maksuton.

Piada - Italian Street Food - italialaista 'katuruokaa'
Jeni's Ice Cream. Tosi namia jääteloä, eksoottisia  makuja!

Edessä Teslan autoliike.



Jeni's jääteloshopin patiota.

Teslan tiloja.
Yksi Tesloista oli parkkeerattu kadun varteen.


American Eagle Outfitters - vaatekauppa.









Smith & Wollensky  - pihviravintola
Tässä vaiheessa poliisisetä pölähti paikalla ja kuvaus loppui. Kuvia alueen pohjoisosasta ei siis ole juuri nyt. Ensi kerralla otan kuvia vain joko kännykällä, tai otan pienen pokkarikameran. Katsotaan sitten miten käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti