torstai 8. lokakuuta 2015

Kuistin syyskoristeita



Pihoilla ja kuisteilla alkaa olla jo kurpitsoja ja muita ajankohtaan liittyviä koristeita. Itsekin aina laitan ainakin pari kaivertamatonta kurpitaaa ulos koristukseksi. Tänä vuonna Walmartisa oli vähän eri mallisia kurpitsoita, ja en malttanut olla ostamatta yhtä tällaista.  Tämä on litteämpi kuin ihan tavallinen pyöreä kurpitsa, ja kauniin tumman oranssi.

Se nököttää nyt etukuistilla seuranaan krysanteemi ja pari minitiikerikurpitsaa. Yleensä ostan keltaoranssin krysanteemin, jonka väri sopii paremmin teemaan. Mutta nyt nämä tummanpunaiset olivat tarjouksessa, niin  että kelvatkoon!
 
Tänä vuonna olen kovasati myöhässä syystöistä ja koristeluista sen viisaudenhampana kanssa. Pirulainen on nyt tällä viikolla aiheuttanut aikamosita leuan jomotusta joka päivä, niin että apuun on pitänyt ottaa buranaa. Ja siten on ollut äklö olo, kun on joutunut ottamaan taas lääkettä. 

Kuistille itää siis ostaa vielä ainakin yksi ihan tavallinen kurpitsa. Kaupat ovat niitä pullollaan, ja alennukset alkavat varmaan kohta.  Itse Halloweeniksi en juuri koristele. Sisälle laitan violetteja valonauhoja, kun innostun. Ulkona riittää kurpitsat ja ruukkukukka sekä syyslehtien värinen oviseppele, eli lähinnä syksyinen kiitospäivän tunnelma. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti