maanantai 19. lokakuuta 2015

Gahanna Pizza Plus - Ultimate Pizza



Noin kerran kuussa  haemme muhkean pizzan Gahanna Pizza Plus -nimisestä pienestä pizzapaikasta.  Pizzerialla on kaksi toimipistettä: Gananna Pizza Plus ja Bexley Pizza Plus. En ole käynyt Vebxleys liikkeessä. Gahannan liike on pieni, lähinnä kaikki pizzat joko toimitetaan perille tai käydään itse hakemassa. Tiskin ääreen voisi periaatteesa istahtaa syömään pikaisen lounaan, mutta varsinaisia pöytiä ja ruokailutiloja näissä pienissä pizzerioissa ei ole.

Pizza on hyvää. Suosikkimme, Ultimate Pizza, on saanut  useita palkintoja, viimeksi '1st Place Best Traditional Pizza (World Champion) - 2014 International Pizza Challenge'. Eli ensimmäinen palkinto perinteisissä pizzoissa'. Vuosina 2003 ja 2006 pizzerian väki edusti USAa World Pizza Championships -kisoissa Italiassa asti.

Ultimate pizzassa on herkkusieniä sekä tuoreina että 'ryöpättyinä', pepperonia ja mausteista minipepperonia. Pohja on mukavan rapea, eikä juustoa tai tomaattikastiketta ole liikaa. Raskasta ruokaahan tämä on, mutta ei ihan yhtä rasvaista kuin 'tavallinen' amerikkalainen pizza, jonka juustoon voisi yleensä hukuttaa pienen kaupungin.

Minipepperoni paistuu mukavan rapeaksi

Pizzoja on paljon erilaisia, mutta päädyimme tähän, koska mieheni kanssa molemmat tykkäämme sienistä ja mausteisesta pepperonista.  Tilaamme yleensä 12 tuuman pizzan, ja siitä jää aina reippaasti yli. Se on hyvää myös lämmitettynä seuraavana päivänä, jos  vielä tekee mieli pizzaa.


Tämä pizza leikataan pizzeriassa valmiiksi, eikä se siivuiksi vaan pieniksi viipaleiksi.  Pizza tehdään valmiiksi 25 minuutissa. Itse pizzeria on vain 10 minuutin päässä niin että saamme sen aina haettua suurinpiirtein kun se on tulossa ulos uunista.  Se on tulisen kuuma vielä kotiin saapuessa. Ja maistui hyvältä. Nyt on tas pizzanhimo vähäksi aikaa tyydytetty!





2 kommenttia:

  1. Hei! Tehdäänkö siellä nuo kaikki pizzapohjat valkoisesta vehnäjauhoista?

    Tein eilen pizzapohjan tattari- ja maissijauhoista.

    Maissi- ja tattarijauho vatsalle parempi vaihtoehto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä kyllä pohjat ovat ihan tavallisia vehnäjauhopohjia, ainakin pienet ketjut eivät näytä pystyvän tarjoamaan useita vaihtoehtoja taikinalle. Pizza Hut -ketjun myymälöissä on gluteiinittomia pohjia, mutta ei vielä kaikkialla. Gluteiiniton on kuitenkin nykyään se 'hittituote', niin että luulisin pizzaketjujenkin alkavan tarjota vaihtoehtoja.

      Poista