tiistai 13. lokakuuta 2015

Kaupoissa näkyvää: Halloweenrekvisiittaa Meijer-myymälässä




Halloween-huuma on myymälöissä nyt huipussaan. Jättikokoisia karkkipusseja aletaan jo myydä tarjouksessa. Yleensä kaikki kama menee alennukseen heti Halloweenin jälkeen. Ensin 50 prosenttia, ja viimeiset menevat sitten jo 75 tai 90 prosentin alennuksella, jos jotain on vielä jäljellä. Monina vuosina olen ostanut mielisuklaitani alennuksesta, Halloween-teemaisilla käärepapereilla.




Halloween-asujen ja karkin lisäksi nyt Meijerissä on ihan hyvä valikoima erilaisia koristeita ja muuta välttämätöntä rekvisiittaa.

Aikusille on kokonaisia asuja, tai esimerkiksi pelkkiä viittoja.

Yksi ihan tarpeellisista tavaroista on kurpitsankaiverrussetti. Se on erityisesti lapsiystävällinen, Työkalut sopivat pieniin kätösiin, ja kaiverrusterä ei ole kovin terävä. Aikuisen käsiin ja suuria kurpitsoja kaiverrettaessa nämä ovat turhan pieniä. Nyhersin yhden kurpitsan valmiiksi näillä työkaluilla täälläoloni alkuaikoina, ja se kesti kauan. Tarkkuuttaa vaativiin yksityiskohtiin tosin nämä pienet työkalut ovat ihan hyvät. Setissä on yleensä ainaki pari pientä veistä, kaapimiskauha ja yleensä pieni vihkonen, jossa on kaiverrusmalleja.


Muuta krääsää sitten on tarroista alkaen! Suurin osa tästä kai on ihan Halloween-partyihin. Kama loistaa pimeässä, tuntuu limaiselta tai on äklön näköista.








Tässä mm. lautasliinoja ja pillejä


Myös meikkejä on kunnon Halloween-meikkiin. On mustaa huulipunaa, hurjia irtoripsiä, kimallusta ja erilaisia settejä esim.  hirviömeikin tekoon.





Nämä sitten eivät ole pelottavia, eli myynnissä on ihan myös syyskoristeita.


Asuille on kaveriksi esimerkiksi erilaisia hanskoja, sukkahousuja, hattuja, kaulanauhoja, solmioita...



Ja tietysti kauniita zombie- ja vampyyrihampaita!







Pikkuvauvoja tai lemmikkejä ei ole unohdettu. Otin edellisellä reissulla kuvia koirien asusita, mutta nyt en enää löydä niitä..

Laukalappuja vauvoille







Halloween-teemaa riittää myös nestesaippuoihin asti!


Lisää kuvia meikeistä:



Keskellä tarratatuionteja




Kuvioitua talouspaperia

Naisten asuja


Peruukkeja


 


Naamioita





Sitten oli hansikkaista, sukkia, korvakoruja ja hiuskoristeita



Add caption





Korvakoruja





Lautasliinoja ja paperilautasia



2 kommenttia:

  1. Montako pussia jaat noita karamelleja Halloween päivänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vime vuosina on ole jaellut karkkeja. Meidän naapurustossa ei asu paljon lapsia, kävijöitä ei olisi pajon. Mutta lähinnä siksi, että jatkuva ihmisten käynti ja ovikellon soitto hermostuttaisi koiria kamalasti. Vanhempi on sen verran neuroottinen, että en halua semmoista hässäkkää.

      Aikoinana kun tarjoilin karkkia kyllä siinä meni kolme, neljä jättipussia. Oma vikani, kun tarjosin suklaakarkkeja ( ne on suosituimpia), ja annoin tenavien ottaa itse kulhosta. Moni ei tyytynyt ihan vain yhteen tai kahteen karkkiin! Parasta varata liikaa, jos aikoo tarjota!

      Se, että karkkia talossa jaetaan osoitetaan laittamalla kuistin valot päälle. JOs kuisti ja talo on pimeä, kukaan ei tule ovikelloa rimputtamaan.

      Poista