lauantai 24. lokakuuta 2015

Päiväretki Daytoniin - syyskuvia matkan varrelta



Torstaina teimme pienen päiväretken Daytoniin. Se on reilun tunnin päässä Columbuksesta länteen, ja Ohion kuudenneksi suurin kaupunki. Asukasmäärä metropolitan-alueella on noin 840 000. Kohteemme siellä oli National Museum of the United States Air Force, eli kansallinen Yhdysvaltain ilmavoimamuseo. Siellä tuli otettua kamalan paljon kuvia, niin että niistä tulee ainakin kolmiosainen juttu jossain välissä. 

Postailen nyt tässä kuvia syksyn väreistä . Torstaina nämä kuvat vielä näyttivät aika komeilta. Eilen, perjantaina sitten ajoimme Dawes Arboretumiin (josta olen postannut aikaisemminkin), ja ruskan värit olivat vieläkin upeammat. Toivon, että kuvat onnistuivat hyvin, en ole vielä käynyt niitä läpi. Tämän jutun kuvat eivät ole yhtä kirkkaita, eikä päivä ollut täysin aurinkoinen. Mutta toivottavasti kauniit syksyn värit näkyvät! Ruska on erityisen kaunis tänä vuonna. Useina vuosina lehdet muuttuvat ruskeiksi, tai myrsky tyhjentää puut. Nyt on siis kerrankin hyvä vuosi! Tämä siis ei ole jokavuotista väriloistoa. Viime vuonna kaikki meni vain ruskeaksi, ja sitten putosi pois.
































2 kommenttia:

  1. Kaunista♡Saako sulle esittää pyyntöä? Kuvaisit vähän niitä naapureita joilla on Halloween koristeita ulkona.NIitä jotka jakaa lapsille karkkia. Tai ajatko koskaan sellaisen kadun ohi,missä varmasti jaetaan.Olen hirveän utelias sen asian suhteen.Itse ihastuin 10 vuotta sitten tähän juhlaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän saada kuvia ainakin koristeista. Jostakin pihoista jo on, pitää vaan saada postaus. En ole ihan varma onnistuuko kuvaaminen silloin, kun lapsia on ulkona kierroksella (torstaina). Voi olla, että jos yrittää silloin ottaa kuvia, joku kutsuu poliisit ja väittää pedofiiliksi!

      Mutta koristeltuja pihoja yritän saada kuviin, kysyn jos mies vie ajelulla kivaan naapurustoon huomenna niin saisi kuvata!

      Poista