keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Nyt on Kimikin poissa...



Rakas, aina iloinen Kimi jätti tämän maailman tiistai-iltana, 26. huhtikuuta. Eläinlääkäri kertoi kaksi viikkoa sitten, että hemangiosarkooman kanssa elinaikaa voi olla jäljellä viikkoja tai kuukausia. Meille tuo aika jäi vain kahteen viikkoon. Uskomattomalta tuntuu.. Koti ja sydän ovat niin tyhjiä..

Onneksi oli kuitenkin tämä aika. Otin paljon kuvia ja videoita, videot ihan omalle perheele, ei internettiin. Voi kyllä kestää aikansa, ennenkuin sydän kestää niitä katsoa.

Kimi jaksoi hyvin nämä viimeiset viikot. Tuli hemmoteltua herkuilla, ja koira nautti koko perheen iltakävelyistä. Eilenkin jyrsi ydinluuta niin innolla, että talo kaikui. Iltaruoka maistui ja olin siitä iloinen. Annoin iltalääkkeet, ja katsottiin siinä miehen kanssa telkkua ennen iltakävelyä. Sitten  keittiöstä kuului pari tömähdystä, ja koira oli siellä lyyhistynyt..

Onnistuimme saamaan Kimin autoon, ja sitten kiireellä kohti päivystävää eläinlääkäriä. Siellä todettiin, että osa kasvaimista oli puhjennut, ja mahaontelossa ja sydämen alueella oli sisäistä verenvuotoa. Ja siinä vaiheessa aivoissakin oli joko verenvuoto tai veritulppa, silmien liikkeiden perusteella. Vakuuttivat, että Kimillä ei ole kipuja. Armollisin vaihtoehto oli ikiuni. Saimme sanottua hyvästi, koiraa silittäen..

Kello on nyt aamuneljä. Torkahdin pariksi tunnuksi, nyt ei enää uni tule. Ajattelin kirjoittaa tämän nyt, kun vielä pystyn. Vieläkään tämä ei tunnu  edes todelta. Susi kuoli tammikuussa, mutta oli sentään melkein 13. Kimi täytti joulukuussa kahdeksan... Molemmat rakkaat poissa muutaman kuukauden sisällä.

Ensimmäinen kerta kolmeentoista vuoteen, kun talossa ei ole koiraa. Ja kimi nukkui aina vieressäni. Joko sängyssä, tai lattialla ihan pääni vieressä. 

Kiitos kaikille Kimin ystäville. Kuvat ovat maanantailta., Latasin niitä tiistaina iltapäivällä enkä ehtinyt vielä postata.  Ilme on aina yhtä iloinen. Voi kun on kamala ikävä...






10 kommenttia:

  1. Osanotot. Olen surullinen puolestasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Elämä jatkuu, onneksi on pentu tulossa, siitä varmaan riittää iloa!

      Poista
  2. :( Voi ei.. Koita jaksaa, muista että meitä on paljon jotka ajattelevat Sinua näinä vaikeina päivinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Paljon auttaa ihanien, ihan tuntemattomienkin tuki. Maailmassa on paljon ihania ihmisiä!

      Poista
  3. :( Surullisena luin ja otan osaa kaipuuseesi, omien rakkaidesi, perheenjäsentenne poislähtöön. Koirillanne, kummallakin on ollut mitä parhain elämä, hoito ja rakkaus! Ovat nyt koirien taivaassa, siellä meidänkin rakkaat koirat ovat. Eisatu enään mihinkään heitä! Tiedän, suru on kova, ikävä!
    Kuvia en itsekkään pystynyt katsomaan heti, itkua oli vaan! Aika kun kului, voi sitten tuli ihanat hyvät muistot mieleen, jopa naurut mitä ne kullat olivat touhunneet, tehneet milloinkin!
    Haleja kovasti sinulle ja perheellesi!
    Kiroitin joskus tänne aikaisemmin ja lintujen ystävä olen niinkuin sinäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos.. videoita on paljon, varmaan ovat ihania kunhan vähän aikaa kuluu :)

      Poista
  4. Rakkautta ja lohtua teille! Mikään ei elämässä ole vaikeampaa kuin rakkaistaan lopullisesti luopuminen. Ei ole väliä onko kyseessä ihminen vai lemmikki. Rakkauden määrä ratkaisee. Jonain päivänä tuska hellittää, ja haikeus ja kauniit muistot tulee päällimmäiseksi. Sitten joskus. Tietoisuus siitä, että rakas lemmikki ei enää tunne tuskaa helpottaa hieman. Hän on vapaa. Kiitollisena he heiluttavat enkelikoirina häntäänsä siitä, että olette rakastaneet ja hoivanneet heitä niin hyvin. Kenellä koiralla voisi olla ollut parempi elämä kuin Susilla ja Kimillä? :-) Tuskin monella? Olette esimerkillisiä lemmikinomistajia. Me kaikki ystäväsi Seiskassa olemme mukana surussanne. <3 Paljon terveisiä ja halauksia! T. Syyskoira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 On ollut hankala viikko, mutta täytyyhän tästä selvitä. Oli vain paljon hankalampaa, kuin Susin kuolema. Susi oli iäkäs, ja tiesimme, että aika oli rajattu. Kimillä luulimme olevan vielä monia vuosia. Mutta Kimi eli hyvän, onnellisen elämän..

      On vain kamala ikävä..

      Poista