sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Viikonlopun Kimi-kuvia



Kimi jakselee suhteellisen kivasti. Yhden lääkkeen sivuvaikutuksena on kuitenkin lisääntynyt jano, ja lisääntynyt asioilla käynti. Välillä oltiin jo siinä pisteessä, että ulos piti päästä kerran tunnissa. Ja aamulla kun yritin itsekkäästi ensin käväistä aamupissalla ennen kuin päästin koiran ulos, oli jo ehtinyt käydä vahinko. Niinpä olen ollut taas Susin kanssa tutuksi tulleessa rutiinissa: ulos mennään myös aamuyöllä kolmen, neljän aikaan.

Lääkkeen määrää säädettiin vähän, ja katotaan auttaako tämä yhtään. Tässä on tuntunut, että en uskalla lähteä edes asioille, kun pelkään että sattuu taas vahinko. Muuten neiti on pirteä. Mitä nyt jalat eivät aina pidä, ja koira on kellahtaa kyljelleen aina silloin tällöin. Mutta aina yhtä iloinen ja hulmu, ja ruoka on maistunut hyvin.

















3 kommenttia:

  1. Upea koira! Kauniit korvat, kuono jolla hailtella, ja koirankokoinenkin vielä. Tollaselta koiran kuuluu näyttää.Oli se koiran elämä pitkä taikka lyhyt, pääasia, että se on kivaa yhdessäoloa. Olen seurannut teitä, ja rakastettuja ovat olleet molemmat haukut. Olette emäntänä ja isäntänä parasta AAA luokkaa!

    VastaaPoista
  2. Upea koira! Kauniit korvat, kuono jolla hailtella, ja koirankokoinenkin vielä. Tollaselta koiran kuuluu näyttää.Oli se koiran elämä pitkä taikka lyhyt, pääasia, että se on kivaa yhdessäoloa. Olen seurannut teitä, ja rakastettuja ovat olleet molemmat haukut. Olette emäntänä ja isäntänä parasta AAA luokkaa!

    VastaaPoista