maanantai 2. toukokuuta 2016

Kuvia ajelulta toukokuun alussa, osa 1



Viime viikon loppupuoli meni kuin unessa. Taisin käydä kerran ruokakaupassa, muutapa ei sitten tapahtunut. Nukuin yöt huonosti, ja torkuskelin pitkin päiviä. Toivon, että ikävä alkaa tällä viikolla jo hellittää, kun on pentukin tulossa. Kimin tuhkat saadaan eläinlääkäriasemalta jossain välissä, ja siitä tulee kyllä taas lisää itkua. Kirjoittelen enemmän Kimin elämästä kunhan pystyn.

Sunnuntaina oli kaunis ilma, vaikka sadetta lupailtiin. Lähdimme ajelulla, ja kauniit maisemat vähän piristivät. Kuvia en nyt ala sen kummemmin kommentoida, puhukoot kesäiset maisemat puolestaan. Isotkin puut ovat alkaneet vihertää.

Sen verran pitää mainita, että nyt kukassa näyyttävät olevan valkokukkaiset Flowering Dogwood-puut. Suomeksi näköjään kanukoitten sukua. Niitä kasvaa sekä puutarhoissa että ihan villeinä teitten varsilla.








































2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla Sinusta :) Kaiken surun keskellä on kuitenkin kiva että tulee pentu! Ihania nuo vauvakoirat :) Voin kuvitella että aluksi voi olla vaikea uskaltaa rakastua kun tuo toinen menetys tuli niin puun takaa, mutta pitää yrittää luottaa siihen että elämä kantaa.

    VastaaPoista