torstai 7. huhtikuuta 2016

Tammiraitatikka valtaa lintulaudan



Eilinen oli henkisesti vähän hankala päivä. Aamulla huomasin, että Kimin silmä oli taas verinen. Eli eläinlääkärireissu oli edessä. Mitään ei vielä selvinnyt, pari putkiloa verta lähti erikoislabraan, että saadaan tutkittua veren hyytyminen. Maanataiksi on varattu aika erikoiseläinlääkäriasemalle, silmälääkärille ja neurologille. Aivokasvain taas putkahti esille puheissa. Meidän tuttu eläinlääkäri oli lomalla, jospa tämä toinenkin lekuri vain varoittelee siitä ihan pahimmasta vaihtoehdosta. Mutta ensi viikolla  saadaan lisätietoja ja diagnoosi toivottavasti. Ja voihan se olla, että neiti tömäytti silmänsä siihen samaan paikaan, kuin pari viikkoa aikaisemmin. Muuten koiruli on ihan pirteä ja normaali, syö hyvin ja hulmuaa.

Tämän lisäksi sitten yksi takahampaan kruunuistani päätti irrota, kun olin syömässä proteiinipatukkaa. Onneksi en nielaissut sitä, tai edes puraissut. Aika on nyt tällä päivälle, puolenpäivän maissa. Toivottavasti kruunu vain laitetaan takaisin paikalleen eikä ole tarvetta tehdä muuta.

Eilen satoi rakeita, tänään sataa vettä. Harmaa päivä. Lintulaudalla sentään käväisi pieni piristyksen aihe, tammiraitatikka. Tapansa mukaan se pomotteli  lintulaudalla olleen kyyhkyn tiehensä ja söi sitten yksin. Onnistuin saamaan tämän videolla, vaikka yhdessä vilauksessa se tapahtui. Video kuvien jälkeen.







Videolla n. 30 sekunnin jälkeen tikka saa tarpeekseen kyyhkystä, ja ajaa sen pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti