lauantai 2. huhtikuuta 2016

Pääsiäisviikonlopun ajelu, osa 4



Viimeinen osa pääsiäisviikonlopun kuvista. Ilma oli kaunis ja lämmin, ja ihmiset olivat ulkona nauttimassa. Golfkentät vilisivät kansaa. Monet kentät täällä ovat yksityisiä, ja jäsenyyden saa vain ostamalla talo kentän omistavalta alueelta.

Paremmissa naapurustoissa kenttiä on siellä täällä. Muistan , kun eräänä kesänä lensin New Yorkista Cincinnatiin. Oli pilvetön päivä ja minulla oli ikkunapaikka. Maisemia oli kiva katsella ihan lentopelkoisenakin, varsinkin kun aloimme laskeutumiskiidon kohti lentokenttää.  Aloimme olla sen verran matalalla, että näkyi yksityiskohtia. Ja ihmettelin, että mitä maassa olevat pyöreät, ruskeat täplät ovat. Pyöreitä tai soikeita yleensä, ruskeita, ja nurmikkoisilla alueilla, takapihojen lähelläkin. Ajattelin ensin, että ovatko ne uima-altaiden peitoksi laitettuja tarppeja. Mutta miksi kaikki peittäisivät uima-altaansa keskellä kesää? Sitten välähti, että nehän ovat golfkenttien hiekkaesteitä! Paljon niitä oli Cincinnatin lähelläkin, täällä varmaan ihan yhtä paljon.

Ihmisiä padon huipulla


Piknikit ovat myös suosittuja kauniilla ilmalla, ja puistoissa on paljon piknikpöytiä. Yksi suosituista puistoista on  Alum Creek -järven padon lähellä. Puistosta pääsee portaita pitkin padon harjalle, ja siellä näkyikin paljon ihmisiä kävelyllä.



Parkkipaikka oli aika täynnä ja piknikpöydät ahkerassa käytössä.




Nätisti koristeltu yksityinen pihatie















Golfkärryjä kentällä
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti