keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Pari kuvaa Kimistä nyt alkuviikosta



Neiti on ihan yhtä iloinen ja energinen kuin aina. Netistä olen etsinyt jonkun verran tietoja, ja tämän syövän ei pitäisi tuottaa onneksi kipuja. Jos silmän verenvuodot johtuivat juuri puhjenneesta verisuonikasvaimesta, silmä voi kuitenkin varmaan tuntua epämukavalta. Siihen saimme reseptilääkkeet, ja kontrolli on kahden viikon päästä.

Ylimmässä ja alimmassa kuvassa näkyy puoliksi ajeltu masu, karvat piti poistaa ultraääntä varten.




6 kommenttia:

  1. Kauhea juttu kyllä että tämä tuli nyt näin pian edellisen menetyksen jälkeen :( Mutta tessunenhan näyttää olevan kuvissa ainakin kovin reipas kaveri? :) Uskon että meno jatkuu energisenä loppuun asti ja toivottavasti päiviä riittää vielä pitkäksi aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kimi on yhtä reipas ja pirteä kuin aina ennenkin. Takajalat vain hidastavat menoa, kun sielä taita aolla vaikuttamassa kasvaimen aiheuttaman hermovaurio.. Tai eivät ne edes hidasta menoa, minä yritän hidastella, kun liian nopealla vauhdilla koira vain kompuroi.. eikä hidasta.

      Kimi on positiivisin koira, minkä olen koskaan tavannut. Minun pitäisi ottaa siitä oppia.. :)

      Poista
    2. Meillä todettiin kultaisellenoutajalle selkävikaa, nivelrikkoa & muuta "kivaa". Ongelmia siis luvassa kun sessuselle ikää tulee lisää (nyt vasta 6v)..
      Silloin tuli itkettyä, mutta nyt on jotenkin yrittänyt sisäistää että ne asiat murehditaan kun se aika tulee, toivottavasti ei vielä hetkeen.
      Ja voihan ne lääkäritkin olla väärässä :)

      Poista
    3. Jaksamista sinnekin päin. Mutta on teillä vielä varmasti edessä paljon ihania päiviä, kun ei ola kovin paljon koiralla ikää.

      Tiedän, että etukäteen murehtiminen ei auta, mutta minkäs teet, kun on huoli. Vanhemmmalla koitalla, Susilla, alkoi lonkat vaivata vasta 11-vuotiaana.

      Ja mistäpä sen tietää, lääkärit tosiaan voivat olla väärässä. tai koirat vain ovat sitkeämpiä.

      Poista
  2. Ei tosiaan osaa mitään sanoa.
    uusi pikkukaveri ehtii kyllä tapaamaan Kimin. Toivottavasti Kimi jaksaa
    vielä hetken pennun kanssa leikkiä.
    Mia, ajattele niin, että se uusi pentu tuo iloa myös Kimille!
    Kyllä eläin tietää tilanteensa vaikka ei sitä näytä elleivät
    kivut haittaa. Liikaa.
    Hyvin se menee. Teidän kaikkien osalta! Luopuminen on surua,
    uudesta pitää myös iloita. Sellaista on elämä.
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pentu tulee 3 viikon päästä. Eiköhän sinne asti eletä. Tosiaan tahdon Kimin tapaavan veljensä, ja se olisi niin kiva leikkikaveri. Energiaa Kimillä on enemmän kuin takapää kantaa, ainakin tällä hetkellä.

      Päässä ei kyllä vielä juuri muuta pyöri, kun tämä asia. Mutta eiköhän siitäkin selvitä, sitten aikanaan. Susin kuolema koski tosi kovasti, mutta siitä selvittiin. Eka kuukausi oli kamala, mutta nyt reilun 3 kuukauden päästä se ei ole koskenut enää samalla tavalla. Ja uusi pentu varmaan auttaa, ja pitää kiireisenä.

      Poista