tiistai 19. huhtikuuta 2016

Lauantain kesäinen ajelu, osa 2



Tämän toisen osan kuvat ovat kaikki Dublinin kaupunginosasta, Columbuksen luoteispuolella. Kehätie 270:n ulkopuolella on lähinnä kauniita asumalähiöitä ja golfkenttiä. 

Ainakin tässä osassa Dublinia teitten vierillä on kauniit nurmikot. Ilmeisesti alueella on sääntö, että talot eivät saa aidata pihojaan. Aitoja näkee kyllä teitten varsilla, mutta yhtään aidattua takapihaa en ole täällä nähnyt.


Puutarhamyymälä






Pienet purot on  reunustettu kivillä.






Seuraavat kuvat ovat Muirfield Driven varrelta. Se on kaunis, mutkitteleva bulevardi, jonka kaistojen välissä on iso saareke. Saarekkeeseen on istutettu paljon havupuita. Niitä näkee myös teitten varsilla.
















Taustalla golfkentän hiekkaeste





Condominumeja, lammikossa suihkulähde.
Pois Dublinista ajoimme pitkin kehätietä 270. Alueen ramppeja laitetaan uuteen uskoon, ja tietyömaan oranssit tynnyrit ovat yleinen näky.














2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia taas! :) Joo, noita tietöitä on tottakai kun liikennemäärät ovat melkoiset. Suomen tiet alkavat olla karmeassa kunnossa. Mutta rahaa korjaamiseen ei tunnu löytyvän. Mutta autoilusta (bensa+muut verot) saa kyllä maksaa. Ne rahat vaan menevät ihan muualle kuin tieverkon kunnolliseen ylläpitoon...
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan nyt uusimassa joka paikassa ramppeja, kun vanhat neliapilamallit eivät toimi enää nykyään, kun liikenteen määrä on valtava.

      Ongelmana eteenkin pienemmillä teillä on ne potholes-kuopat, jotka ilmaantuvat keväisin. Onneksi täällä en ole ikinä nähnyt niitä nastarenkaitten tekemiä uria teihin, jotka Suomessa vaivaavat. Potholeseja kyllä korjataan, kun on aina se oikeusjuttujen ja muitten pelko! :)

      Poista