perjantai 22. huhtikuuta 2016

Kuvia viime sunnuntain ajelulta, osa 2



Tässä nyt loput kuvat viime sunnuntailta. Ensimmäiset kuvat ovat Sunburyn pikkukaupungista, jonka läpi ajoimme.  Molemmissa on sekä vanhempia osia, joista kuvat ovat pääasiasa, että ihan moderneja suuria ostosalueita ja 2000-luvulla rakennettuja taloja. Nämä vanhemmat talot ovat kuitenkin valokuvauksellisempia, vaikka nyt ihan hyviä kuvia on hankala saada, kun vain ajamme ohitse.




Suurin osa ajelusta oli keskellä kaunista maalaismaisemaa. Ylitimme kuitenkin valtatie I-71:n ja sen liittymien ympäristö sitten on täynnä rekkojen parkkipaikkoja, huoltoasemia, pikaruokapaikkoja ja hotelleja.

Ajelun varrella tuli vastaan valtava määrä moottoripyöriä. Vaikka täällä talvet eivät ole kovinkaan lumisia, ne häipyvät täälläkin  aika lailla katukuvasta talven ajaksi. Siitä olen ollut iloinen, sillä ihan meidän vieressä asuu tyyppi, jolla on moottoripyörä. Ja kesäisin jostain syystä hän aina arkiaamuisin käynnistää pyörän etupihallaan vähän aamukuuden jälkeen, ja se sitten on meluisalla tyhjäkäynnillä melkein puoli tuntia ennenkuin kaveri lähtee ajamaan. Itse kun en tiedä moottoripyöristä mitään, en tiedä onko tälle joku pätevä syy. Se on kuitenkin aika meluisa, ja ulkosalla ei tuon tyhjäkäynnin aikana tuoksu hyvä kevätaamu, vaan bensan käry.

Tässä loppuviikosta on taas vähän viilentynyt, vaikka vieläkin päivälämpötilat ovat kahdenkymmenen paikkeilla. Kuviastakin näkee, että vaikka pienemmät puut kukkivat jo kovasti, isoissa puissa ei ole vielä lehtiä. Mutta varmasti pian alkaa kaikki olla vihreää. 

Mukavaa viikonlopun alkua!






Trike

















Tämä omakotitalo on varsin mielenkiintoisen näköinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti