perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kimi takapihalla



Tässäpä päivän Kimi-kuvat. Pitkän viileän kauden jälkeen lämmin, kesäinen ilma on palannut. Tänään on jo yli 20 astetta. Nurmikko oli jo painunut valtavan pitkäksi, mutta en alkanut leikata sitä, kun oli joko alle 10 astetta lämmintä, tai satoi, Tänään sitten sain sen leikattua. Onneksi aamut ovat vielä viileitä niin että ei tullut ihan lämpöhalvausta.

Koirakin nauttii lyhyestä ruohosta takapihalla, ja toivottavasti punkkivaara vähän pieneni. Koiralla on päällä punkit ja kirput pysäyttävä lääkitys, mutta itse niitä vähän pelkään. Kahdesti olen löytänyt punkin niskahiuksista. Onneksi kummallakaan kerralla se ei ollut ehtinyt kiinnittyä. Mieheen on yksi iskenyt kiinni, ja sen irroittaminen ei ollut helppoa. Ja sitten punkkipahus, tai sen jäännökset vietti noin puoli vuotta purkissa jääkaapissa, siltä varalta, että olisi tullut ihottumaa tai muita oireita, ja punkki olisi pitänyt testata.

Kimin silmä on paljon parempi, lääkkeet näyttävät auttavan, ja minulla on ollut jo vähän helpompi olo. Otetaan päivä kerrallaan. Koira ei ole huolissaan huomisesta, ja nauttii elämästään tässä ja nyt. Takajalat ovat vähän horjuvat.  Siksi käymme aika  lyhyillä kävelyillä, mutta kuitenkin vähintään pari, kolme kertaa päivässä. 

Mies on alkanut tulla mukaan iltakävelyille. Kimi on ollut siitä innoissaan. Aina välillä se on pyörähtänyt miestä kohti, ja pomppinut, ikäänkuin sanoakseen 'Kiva, että olet mukana!'













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti