maanantai 18. huhtikuuta 2016

Lauantain kesäinen ajelu, osa 1



Viikonloppuna sitten tuli kesä. Lauantaina oli reilut 20 astetta lämpöä, ja sunnuntaina oli jo yli 25! Taivaskin oli pilvetön, eli kerrassaan mahtava ilma. Aamulla painuin tukka putkella Costcoon, ja ostin grillattavaa. Lauantaiksi palan lohta, tai jotain lohen sukuista punalihaista kalaa, ja sunnuntaiksi pihvit. 

Ajelulla piti tietysti myös käydä. Suomessa en omistanut autoa, niin että en tiedä sikäläisistä bensiinin hinnoista ja laaduista. Täällä yleensä kesälaatuinen bensa on kalliimpaa, eli hinnat ovat taas vähän kohonneet. Ei niissä kuitenkaan ole valittamista verrattuina eurooppalaisiin hintoihin. Halvin bensa maksoi lauantaina $2.01 per gallona (3,8 litraa) Tuosta taitaa tulla 0.52 dollaria per litra, eli 0,46 euroa per litra. 

Kalleimmillaan jokunen vuosi sitten Ohion hinnat hipoivat neljää dollaria, mutta $3.99 per gallon taisi olla korkein, minkä olen täällä nähnyt. Alkuvuodesta hinta putosi jo tuonne $1.29 per gallon (0,3 euroa per litra), mutta nyt siis hiukkasen enemmän. Mutta eihän täällä pääse mihinkään ilman autoa, niin että kiva , kun on ei ole kamalan kallista.

 Tämän ajelun kuvat ovat yhdeltä suosikkireitiltämme: Gahannan läpi kohti Alum Creek -järveä, pitkin State Route 315 -tietä ja  läpi Powellin. Osaan 3 jää sitten kuvat Dublinin puolelta ja valtatie 270:n varrelta.




Nämä nuput varmaan aukeavat tällä viikolla kokonaan.






Alum Creek -järvellä oli muutama venerv


State Route 315:n varrella on kauniita nurmikenttiä






Uusia asumalähiöitä putkahtelee sinne tänne









Powellin vanhaa liikekeskustaa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti