sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Perjantain lounas: Jersey Mike's #13: Italian Sub - Mike's Way




Arkipäivinä mies tulee aina töistä kotiin syömään lounaan. Yleensä hän ostaa sub sandwichin Jersey Mike's  -nimisestä paikasta, joka on ihan hänen työpaikkansa vieressä.  Jersey Mike's on Subwaysin tapainen ketju, joka myy pääasiasa kylmiä sub-sandwichejä. Sieltä saa kyllä myös lämpimiä subbeja, wrappejä ja salaatteja. 

Itse en ole koskaan asioinut Subwayssa, tai edes maistanut heidän tuotteitaan. Jotenkin se on liian suuri ja monimutkainen ketju minun makuuni. Jersey Mike's on paljon pienempi ketju, myymälöitä on Yhdysvalloissa noin 1000 kun  Subwayllä on yli 27 000 storea pelkästään Yhdysvalloissa. Ja onhan niitä kai Suomikin jo täynnä.

Mies ostaa aina numeron 13, italialaisen subin. Siinä on provolonejuustoa, kahta erilaista kinkkua, salamia ja pepperonia. Kun sen tilaa 'Mike's Way', päälle tulee vielä tomaattia, sipulia ja lehtisalaattia,  kastikkeeksi öljy-punaviinietikkakastike ja oreganoa. Sotkuinen syödä, mutta tosi maistuva.

Aina silloin tällöin minullakin iskee himo tuohon leipään, ja pyydän miestä tuomaan yhden myös minulle. Perjantaina herkuttelin!




2 kommenttia:

  1. Meillä on s-marketissa subway. Joskus ostan täysjyvä subin jossa juustoa, kanaa, tomaatti ja kurkkua.

    VastaaPoista
  2. Meillä tuossa lähellä kahvila mistä saa ihania patonkeja,siihen saa valita kasvikset ja 2 eri juustoa. Joskus käyn Subissa mutta tuo kahvila Lilja vie voiton.

    VastaaPoista