keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Susi ja Kimi lumessa - Kimin eka varsinainen talvi, tammikuu 2009



Tämä talvi on ollut tähän menessä melko lumeton. Lumisiakin talvia on täällä ollut paljon. Kuvissa Kimin ensimmäinen varsinainen talvi, tammikuu 2009 (ihan pikkupentuajan jälkeen.. silloin oli kylmä niin etten sitä ulos päästänyt kuin pikapisuille ja kakoille, ei ulkona vielä leikitty). 

Lunta riitti, ja koirat tulivat vielä toimeen keskenään.


















5 kommenttia:

  1. On aina hauskaa katsottavaa kun pentu pääsee ensimmäisen kerran lumeen peuhaamaan. Ensin ihan ihmeissään ja sitten mennään!

    Olemme saaneet blogisi kautta seurata eläinten vilkasta elämää takapihallanne. Mutta mitä tykkäisit jos siellä liikkuisi jotain tälläistä:
    http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1454552795591.html

    Ei uskoisi, että Arizonassa voi törmätä tuollaiseen kaveriin. Ja voi jäädä kyllä myös viimeiseksi tapaamiseksi.
    T.Strippis, kaiken kokoisille kissoille allerginen koirafani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uh oh.. Ohiossa ei PITÄISI liikkua kojootteja pahempaa lähellä asutusta.. On täällä kuulemma leijonista puhuttu, kun on ihmisiä, joilla on eksoottisia elukoita, ja niitä karkaa.

      Kojootin olen nähnyt luonnossa, ei kaukana tästä, mutta 10 vuotta sitten. Kuulemma kuitenkin Dublinissa, kaupunginosa pohjpisemmassa, ovat kojootit siepanneet pikkukoiria.

      Näin ketun meidän alueella aamukävelylläni viime syksynä.

      Onhan meillä nämä haukat!

      Poista
  2. Oliko he miten ihmeissään? Uskalsiko mennä vaan kylmään lumeen vai millainen tämä ensikokemus oli? Maisteliko lunta jne? Strippis, minä olen kissafani mutta koirat on yhtä kivoja. Lemmikkejä ei omia ole ja siksi oon vähän hurahtanut näihin koirakuviin. Minun profiilikuva seiskassakin on hoitokissani tassu. Niin pehmeä... <3

    t. syyskoira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan, että ihan ensikosketus oli pelkää pomppimista ja ihmettä. Sitten jossain välisä pomppimista kävi ilmi, että jalkoja alkaa paleltaa! Ja kiire sisään.

      Pitkään Kimin tapa oli aina haukata suuria suullisia lunta, kun pääsi lumiselle pihalle. Taitaa kai tehdä sitä vieläkin.. pitää seurata, jos tänä vuonna tulee oikein kunnon lumijakso!

      Poista
    2. Syyskoira: Ensin pennut aristeli ehkä minuutin. Sitten lunta tonkimaan, haistelemaan ja vähän maistamaan. Sitten alkaa ravaaminen, hyppiminen ja leikkiminen. Kylmä ja hytinä tulee vasta sisällä kun hieman pyyhkeellä kuivataan. Näin siis alukarvattomilla havannankoirilla. Jotka kyllä muuten pärjäävät ihan hyvin ulkona, koska turkki on muuten hyvä ja ilmeisen lämmin. Tassut on ne jotka palelee.
      T. Strippis

      Poista