tiistai 23. helmikuuta 2016

Pavlovin koira



Kimi sai tänään kävelyn jälkeen herkkua: vähän maapähkinävoita onton luun sisällä. Tämä ei ole jokapäiväinen tapahtuma, mutta aina silloin tällöin herkutellaan! Koira onkin oppinut, että nami on nimeltään 'peanut butter bone'. Nuo sanat kun lausuu, kieli alkaa lipoa! Meidän pikku pavlovin koira! Todiste alla olevalla videolla.




Kyselin vähän ylimääräisiäkin kertoja, mutta kun tuo lipaisu on niin söpö. Joka kerta.
Ja palkinto seurasi!



7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kimi selvästi ymmärtää englantia. ;-) Puhutko muuten suomea koskaan koirille tai itsekses? Mulla on ollut hoidossa Samojedi, jonka isäntäväki ruotsinkielinen. Koira oli kaksikielinen. (Nyt jo autuaammilla hangilla pulkkaa vetämässä) :-D ymmärsi jutut molemmilla kotimaisilla. Kokeilin. No, ehkä äänensävy ratkaisee...? T.Syyskoira

      Poista
    2. Kimi ymärtää pari avainsanaa suomeksi, esim ulos, ja pisu. Koirille puhun englantia lähinnä. Nyt kun kirjoitan blogia ajattelen enemmän suomeksi, ja joskus puhun itsekseni suomea. Yleensä kuitenkin englantia.

      Ja mies valittaa, että kirjoitan kauppojen ostoslistat puoliksi suomeksi, puoliksi englanniksi. No, harvoin hän tulee kauppaan mukaan, niin että kirjoitan mitä haluan. Lähinnä vähän nolottavammat ostokset kirjaan listaan suomeksi! :)

      Poista
  2. Suloinen hauveli:) oliko sinun ääni videolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kyllä, tuo on minun koiraääneni :)

      Poista
  3. Aivan mainio taas! :D Kimi on fiksu. Ja juu, koirat kyllä oppivat hienosi ne sanat (ja komennot) joista tykkävät, mutta jos käsketään jotain joka ei huvita niin ollaan ihan kuuroja :D

    Ja nopeammin kuin itse sanat koirat oppivat äänensävyn jolla ne sanotaan. Niin kehuttaessa, komennettaessa tai joskus toruttaessa.
    Itse muuten huomasin lässytäväni välillä koirille. Varsinkin pennuille.
    Miehekästä? Ei, mutta who cares :)
    T. Strippis

    VastaaPoista