maanantai 22. helmikuuta 2016

Pilviä, aurinko ja kuu



Mukavaa viikon alkua! Päivällä otetut pilvikuvat ovat eiliseltä. Ennuste lupasi pilvistuvää ja sadekuuroja, mutta olikin aurinkoista! Taivaalla oli kivoja pilven rantuja, en enää muista, liittyikö näihin jokin erityinen sääilmiö. Kivan näköisiä joka tapauksessa.

Kuvissa näkyy komeat puhelin- ja sähköjohdot! Yritin ottaa kuvia ilman niitä, mutta niissä otoksissa kamera päättikin tarkentua ikkunassa oleviin suolaroiskeisiin. Niin että kuvia sähkölinjoista!




Tänä iltana pitäisi sitten olla täysikuu. Aamulla se möllötti taivaalla aika alhaalla, ja näytti jo ihan täydeltä. Kaahasin jo takapihalla kameran kanssa, mutta naapurin katto peitti näkymät. Kuu oli sen verran matalalla, että ainoat kuvat sain otettua keittiön ikkunan läpi. Niistä tuli ihan kivoja, kun kaukana olevien puiden lehdettömät oksat ovat kuun edessä. Näistä tulisi kivat Halloween-otokset!






2 kommenttia:

  1. Täysi kuun kuvat on ♡♡♡ Kumysys;)Saanko laitta viestiä sähköpostin,kyselin aiemmin ja et vastannut. Joten oletan etten ,ilman lupasi? Kysyisin vähän lakeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on näköjään jäänyt minulta jottenkin huomaamatta! Laita ihan vapaasti sähköpostia osoitteeseen tavisohiossa@gmail.com - käyn siellä vähän harvemmin, muta yleensä ainakin kerran päivässä!

      <3

      Poista