torstai 4. helmikuuta 2016

Keskiviikon lounas: Longhorn Steakhouse



Keskiviikoisin käyn lounaalla parhana ystäväni Debin kanssa aina, kun on mahdollista. Parina edellisenä kertana unohdin ottaa kuvia, eilen sentään muistin!

Aikaisemmin vakipaikkamme oli Max & Erma's -ravintola, mutta siellä alkoi palvelu huonota - tai ainakin eksi vähemmän hyvä tarjoilija alkoi olla vakiotarjoilija meille. Ruoka tuli hitaasti ja tilaukset menivät säännöllisesti vähän pieleen. Niinpä vaihdoimme Longhorniin. Päivällisravintolana Longhorn on enemmänkin pihviravintola, mutta lounaaksi on paljon kivoja ei+pihvivaihtoehtoja.

Pöytään tuodaan heti ihana uunituore leipä ja voita. Itse ruuaksi tilasimme kumpikin 8 dollarin combon, jossa oli mahdollisuus saada joko keitto tai salaatti, ja sen kaverina puolikas lämmin voileipä, puolikas juustohampurilainen tai kana-mansikkasalaatti.

Kuvassa ensin Debin annos: Shrimp & Lobster Chowder, eli katkarapu-hummerikeitto,  ja kana-mansikkasalaatti. Mukana on lisäksi vielä pieni kulho vastapaistettuja perunalastuja cheddar-pekonidipin kanssa.


Oma annokseni koostui Caesar-salaatista ja lämpimän  kana-avokadoleivän puolikkaasta. Edellisellä kerralla salaattini koostui enemmän salaatinkastikkeesta kuin mistään muusta. Nyt muistin pyytää salaatinkastikkeen erikseen (on the side), niin että pystyin laittamaan sitä mukaan ihan sopivan määrän.

Ateria oli taas tosi nami, ruokaa tuli enemmän kuin tarpeeksi. 



Leivässä oleva kananrinta ei näy kuvassa, mutta se oli mehevä ja kivasti mausteinen.

Etualan perunalastuissa cheddarjuusto-pekonidippiä.

10 kommenttia:

  1. Hyvännäköistä settiä! Olin taas (melkein) unohtanut miten edullista ulkona syöminen jenkeissä on. Tai siis voi olla. On niitä todella kalliitakin iltoja ollut, mutta silloinkin laskun suurin tekijä ovat viinit.

    Mutta 8 taalaa on kyllä huippuhyvä hinta, varsinkin jos laatu on, kuten ymmärsin, kohdillaan. Annoskoot nyt ovat aina, jos ei järjettömät niin ainakin riittävät :)

    Katselin tuossa hieman haikeana dollarin ja euron kurssikehitystä.
    Vielä toukokuussa 2014 kurssi euroon nähden oli 1.39, mutta nyt Tammikuun lopussa vain 1.0833. Eli kaikki on nyt siellä eurooppalaisille about 30% kalliimpaa. Se jo tuntuu hieman.
    Lounaasi oli maksanut 5,60€. Tuolla summalla ei saa minkäänlaista lounasta Suomessa.
    Mutta amerikka on silti edelleen ihan edullinen maa suomalaiselle.
    Ja meikä tykkää muutenkin! :D
    Pahus, taas alkoi tekemään mieli viikoksi Floridaan ja siitä viikon karibian-risteilylle vaikka niitä on jo n. 10 tullut heitettyä.
    T.Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ruoka oli oikein hyvää, hinnaltaan ja laadultaan! Itse vielkäkin jotenkin oudostelen ulkona syömistä.. Kotona kasvaessa ei ulkona syöty, myöhemmin elämässä ehkä käytiin pizzalla, tai joskus syömässä kiinalaista. Muuten kotiruokaa.

      Täällä nyt ulkona syominen , tai take-out tuntuu olevan normi, kuitenkin pihi pieni suomalainen sisälläni kirkuu aina, kun menemme ulos päivälliselle. Tai ehkä se on se , että annos ei ole kovin kallis, mutta aina pitää jättää juomarahaa, ja siinä tulee taas lisähintaa.

      Ehkäpä jossain vaiheessa elämää opin rentoutumaan ja nauttimaan.. ehkä!

      Karibian risteily kuulostaa ihanalta. Risteilyalukset nykyään taitavat olla kelluvia pikkukaupunkeja! Ihanaa :)

      Poista
  2. Joo, 20% tippiä itse yleensä jätän, mutta ei se ole paha jos lasku on 8 $ :) Noista Karibian-risteilystä jaksaisin höpistä vaikka kuinka paljon ja niitä kyllä kaikille olen suositellutkin. Hinta / laatu / kokemus-suhde on aivan verraton. Viimeksi olin Allure of the Seas:llä, joka vielä hetken maailman suurin risteilyalus. Ja rakennettu Suomen Turussa. Työn puolesta seurasin sen valmistumista alusta loppuun noin kuukauden välein ja kävin laivalla vain viikoa ennen neitsytpurjehdusta.
    Pakko sillä oli sitten päästä myös risteilemään.

    Nyt alat vaan miehellesi supattamaan, että eikös kulta lähdetä risteilylle... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lounaalla jätän yleensä $2 - $3, tyytyväisyydestä riippuen. Harvoin jätän 4 dolalria, silloin yleensä otamme kaverini kanssa drinkit tai parit, ja baarimikko on tarjoilijana - saa varmasti vahvat, hyvät drinkit, kun baarimikkoo tietää hyväksi tippaajaksi!

      Mies tippaa illallisella jotakuinkin just 15 prossaa, ja joskus tökin sitä ja skäsken tipata vähän paremmin :) Tarjoilijat usein kuitenmin evävät aika lailla tieepien varassa, ja jos itsellä on varaa tipata, miksi ei.

      Autolautalla olen kerran ollut, aikoinaan Viking LInen matkoja, Turusta Tukholmaan. Ala-asteaikoina. Muuten kiva, mutta oli vuosikymmenen myrsky. Sitä ei muuten huomannut, paitsi tulin merisairaaksi, hah haa! Ei siinä paljon seisovat pöydät houkutellut.. Ja olin ennakkoon aikonut herkutella katkaravuilla.. ne olivat tavallisesti aika harvinaista herkkua.

      Mutta sekin paatti oli jo silloin ison tuntuinen. Risteily voisi olla mukava, mies kyllä lähtisi. minä olen se, joka vänkää että ei koiria/nyt yhtä koiraa voi hoitoon laittaa, koiraa tulisi ikävä, pelkään lentämistä, mitä jos kotiin murtaudutaan... Ai jai.. olen aika neurootikko!

      Poista
  3. Pitaa lisata tanne sun plokiin. Mulla on siis klikkaajia MONTA Australiasta, Espanjasta, Saksasta, Briteistä, Ranskasta, Portugalista, Ruottista, Hollannista, Libanonista. Eniten sielta teilta Usasta Suomen lisaksi. Onko sulla jossain mun plokin linkki, (mulla on sun) vai onko Teuvon vetovoima vaan niin kova, että se vaikuttaa maapallon toiselle puolellekkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosissaan tiedä, miksi tai mistä osa klikkauksista tulee. MInulla niitä näkyy joskus ihan ihme maista. Joko sieltä tulee katsojia - suomalaisia, vaiko muuten kiinnostuneita en tiedä.

      Omassa blogissani ei ole teuvon blokin linkkiä, en ole laittanut listaan blogeja joita seuraan, kun en ole olettanut, että blogini olisi kovin suosittu Seiskan ulkopuolella! Pitäisi laittaa lista..

      Bloggerin oma spider tms. käy blogit läpi joka päivä ja se varmaan näkyy tilastoissa, samoin Google ja muut verkkoa kartoittavat palvelut.

      Mutta teuvon vetovoima on mahtava! :)

      Poista
  4. Ei sais tulla kattomaan keskella yota tammosia herkkuruokien kuvia kun jaakaapissa on vain valot ja sekin palo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww, Teuvo.. Mutta upea vartalo vaatii paljon kuria!

      Poista
  5. Tuo Pekonicheddar ajatus teki Teuvolle lähes paniikkikohtauksen yöllä. *keräsi ämpärillä kuolaa lattialta*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin tehdä sitä eilen kotona, kun löysin copycat-reseptin. Ei tullut ihan samaa. Hyvää, mutta on parantamisen varaa!

      Onneksi jääkaapissa on vielä paljon juustoja ja pekonia, viikonloppuna yritän uudelleen :)

      Poista