maanantai 1. helmikuuta 2016

Kimi ja Susi leikkimässä, tammikuu 2008, osa 1


Susi ei koskaan oikein tykännyt muista koirista. Pari kertaa, kun olin sen kanssa kävelyllä, jostain pinkaisi paikalle pieni irtokoira, joka sitten näykkäisi Susia takajalasta. Tämän jälkeen kävelyillä aina muristiin, haukuttiin ja käyttäydyttiin huonosti, jos muita koiria tuli vastaan.

Olimme vähän huolissamme, miten Susi suhtautuisi uuteen tulokkaaseen. Tuohon aikaan kuitenkin olin kokoaikatöissä, ja halusin Susille kaverin päiväsajaksi. Kun Kimi saapui taloon, se juoksi suoraan Susin luo, ja haukkasi Susia nenästä. Onneksi ihan leikillään, ja Susi tajusi, että pentuhan tämä on.

Ihanasti ne leikkivät alkuaikoina, vaikka välillä kyllä äänet ja ilmeet olivat murhanhimoiset. Hurjempia ilmeitä tulee osaan 2.

Valitettavasti kun molemmat olivat täysi-ikäisiä, ne eivät enää pitäneet toisistaan. Pidimmekin niitä vähän erillään toisistaan ettei tullut tappeluita. Onneksi kumpikin oli aina oma, erilainen persoonansa. Kimi  oli aina minun jaloissani. Susi tykkäsi aina enemmän olla omissa oloissaan, tai mieheni jaloissa. Kumpikin sai kyllä tasapuolisesti rakkautta ja ihmisaikaa, jos ja kun halusi!


















3 kommenttia:

  1. Terkut Rouvalle täältä taas...Kimi-koira ei huomaa että puree omaa tassua? <3
    Kuuleppas, miten saat suoran linkin seiskan plokiin eikä vaan osoitetta kuten oot laittanu nyttemmin? laitatko sen siihen kohtaan missaä lukee oma sivu, vai miten se tulee siihen suoraks linkiks? Haluaisin laittaa kanssa kun siita Tipi mainitsi enkä tosiaan oo tajunnu. Vai teetkö saman jutun kuin kuvienki linkittämisessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimi on joskus aika pöljä! :)

      Aloin laittaa linkin ihan html tagilla.. hmm.. an saa sitä tähän kommenttiin, laitan sulle siitä sähköpostia1 :)

      Poista
    2. Laitoin sähköpostia. Kerro jos ei tullut perille!

      Poista