torstai 25. helmikuuta 2016

Rähinää 25.4.2008



Tämä on nyt varmaan viimeinen postaus vanhoista koirakuvista, enempää ei taida olla tallessa kovalevyllä. Pitää alkaa joskus käydä läpi poltettuja CD-levyjä, jos niistä löytyy lisää.

Tässä nyt kuvia huhtikuulta 2008. Kimi on jo aika ison näköinen. Ilmeet ovat taas kovin pelottavat, mutta oli ihan leikkiä tämäkin oli.






















4 kommenttia:

  1. Pikkukoirat leikki samalla tavalla. Aluksi ajattelin, että tuossa kohta sattuu jotain, mutta mitä vielä! Mutta sitten kun kumpikaan ei ole enää pentu vaan +2 vuotta ja alkaa "leikki" niin sitä se ei sitten enää ole vaan rähinä. Koirien on laumaeläimenä pakko katsoa se lauman järjestys jossain kohtaa.

    VastaaPoista
  2. Eikö Susin asento kerro kuitenkin kerro että hän tosiaankin leikkii vaikka ilmeet on hurjat ? :-) En ihan koirien eleitä tunne mutta jos hän isompana heittäytyy selälleen hän ei koe toista uhkana kun on haavoittuvassa asennossa. Pitääkö tämmöinen paikkansa. T.syyskoira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan leikkiä tämä vielä oli. Ilmeet olivat aina hurjat alusta alkaen. Mutta Susi oli välillä selällään, ihankuin sanoit, koska Kimi ei ollut uhka :) Oli siinä Kimikin selällään välillä.

      Oi noita aikoja.. :)

      Poista