tiistai 2. helmikuuta 2016

Kimi ja Susi leikkimässä, tammikuu 2008, osa 2


Välillä kyllä meni niin rähinäksi, että pelotti! Ilmeet ovat sen mukaiset. Mutta leikkiä se oli!


































10 kommenttia:

  1. Saanko julkaista Susin ilmekuvan tekstillä, kuten haukkakuvan? :-D t. Syyskoira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat julkaista,kunhan vain mainitset kuka söpöliini kuvassa lusmuilee! :)

      Poista
    2. Olen hekottanut vääränä tuolle yhdelle kuvalle :-D mutta kun ajattelin että hän on sulle läheinen ja rakas niin pelkäsin että pahoitat mielesi etten uskaltanut luvatta muokata. Haukka on haukka, mut Susi on Susi ja rakas muisto sinulle.

      Poista
    3. Susi oli mahtava, ja Susista on mahtavia kuvia! Mitä enemmän Susim jää elämään internettiin, sen parempi! :) Vanharouva hyväksyisi..

      Muistan nähneeni vilauksen Susin folderista eläinlääkäriasemalla, ja se oli täynnä isoja 'Caution! Caution!' -merkkauksia.. Susi halusi olla pelottava, mutta pohjimmiltaan oli iso vauva.. Murisi tarkastuksen aikana hurjasti (piti laittaa kuonokoppa kaiken varalta..), ja sen jälkeen meni aina nuolemaan eläinlekurin.. Kaikki siellä rakasti Susia.. sain kauniin muistokirjoituskortin heltä, kaikki henkilökunnasta olivat kirjoittaneet pikku tarinan, muiston, tai toivotuksen..

      Poista
    4. Tosi kaunista henkilökunnalta muistaa pitkäaikaista potilasta. :)
      Nyt on Seiskalivessä kuva sitten :)
      t.syyskoira

      Poista
    5. Näin kuvan/jutun, kiitos, ihana :) Susin muisto säilyy.. :)

      Poista
  2. Eikö Susi ole oikeasti koskaan näykkäissyt Kimiä, kun tämä on pentuna leikkinyt raisusti ja napannut Susia hännästä jne...näyttää niin hurjalta? :-) syyskoira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susi ei koskaan tosissan koskenut Kimiin pentuaikoina. Vasta aikuisena, reilusti yli vuoden ikäisenä niillä alkoi tulla tappeluita, kun Susi puolusti luitaan, ja Kimi sanoi perkule, et enää minua komentele.. Ja sillonkaan en usko, että tosissaan purivat.

      Ottivat turkista kiinni, kyllä. Mutta verille asti ei purtu. Sen jälkeen kyllä aina murisivat, ja niinkuin sanoin, pidettiin niitä erillään, ihan kaiken varalta. Kumpikaan ei halunnut olla se ei-alfa -koira.

      Poista
  3. Surullista, että alun kiva kaveruus vaihtui epäsopuun reviiristä ja arvovallasta. Mutta kannattaakin muistaa vain en hyvät jutut. Mainioita nuo kuvat Kimin pentuajalta :)
    T.Strippis

    VastaaPoista