perjantai 12. helmikuuta 2016

Aika lähellä sattunutta: Mies hyökkäsi macheten kanssa ravintolaan

http://www.cnn.com/2016/02/11/us/columbus-machete-attack/index.html

http://www.10tv.com/content/stories/2016/02/11/columbus-ohio-man-stabs-multiple-people-with-machette-in-northeast-columbus.html

Lyhyesti: eilen illalla kuuden aikaan mies hyökkäsi Nazareth Restaurant & Deli-nimiseen ravintolaan ja alkoi hakata machetella ihmisiä. Kaikenkaikkiaan VAIN neljä loukkaantui, yksi kriittisesti, mutta on toipumassa.

Mikä tässä kauhistuttaa on se, että ajan tuosta paikan ohi, tai ainakin  läheltä ainakin kerran viikossa. Joskus olen ajatellut mennä sinne mieheni kanssa, heillä on kuulemma maukasta lähi-idän ruokaa:  esimerkiksi kabobeja kehutaan. 

Paikka on vain pari korttelia pohjoiseen Meijerin supermarketista, missä käyn pari kertaa viikossa. Kun haemme kiinalaista ruokaa, ajamme sen ohi. 

Hyökäyksen syytä tai motiivia ei vielä tiedetä.  Mies kuoli yhteenotossa poliisin kanssa. Silminnäkijöiden mukaan hän vain alkoi järjestelmällisesti iskeä looseissa istuvia ihmisiä machetellaan.

Jotenkin ei tee mieli mennä ylos syömään Valentinen viikonloppuna. Tiedän, että tapaus on harvinainen.. mutta karmea! 

Turvallista viikonloppua kaikille!


5 kommenttia:

  1. Karmeata. Maailma on joskus niin pelottava ja kauhistuttava paikka. Luin vanhoja postauksiasi. Sinulle on siis joku tuntematon lähettänyt skandinäppiksen!?? Onko selvinnyt, kuka se on ja miten kummassa joku on saanut selville osoitteesi?? Vai oliko se mahd.jekku mieheltäsi tms!? T. Syyskoira, utelias :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näppis on pysynyt mysteerinä. Lähettäjä ei ole ilmottautunut, mutta onneksi myös uusia paketteja ei ole ilmaantunut!

      Mieheni se ei ollut, hän oli ihan yhtä kummissaan kuin minäkin!

      Pakko (kai) se on olla ollut joku tuttu Suomesta, joka ei halunnut edes kiitoksia. Tosin sielläkin vain muutama tietää osoitteeni ja en silloin vielä ollut kertonut tutuille blogista. Amazon ei suostunut kertomaan, kuka paketin oli tilannut. Mutta jotenkin en usko, että minulla on Amerikassa stalkkeri, joka lähettää skandinäppiksiä.


      Joku kuitenkin joko halusi ilahduttaa, tai oli jo repinyt hiuksensa skandittomuuden takia. En tiedä.. :)

      Poista
  2. Minä se en ollut, mutta olisin kyllä voinutkin näppiksen toimittaa (lähettää). Ihan vaan hyvien juttujen ilosta :)
    T:Strippis

    VastaaPoista
  3. Tuo itse juttu. Karmea. Mutta ei kovin yllättävä, valitettavasti. Meillä täällä suomessa noita somaleja (joka tässäkin oli siis SOMAALI tekijä) riittää ja lisää tulee. Pitääköhän muuttaa Sveitsiin? Tai Texas:iin :)
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan syödä jatkossakin ihan vain amerikkalaistyylisissä ravintoloissa. Luulisin italialaisen ruuankin olevan aika turvallista, ellei joku vanha Mussolinin vihaaja päätä ryhtyä toimiin! :)

      Sveitsiin halisin muuttaa pienempänä (tykkään vuorista!). En tiedä tykäisivätkö teksasilaiset aksentistani (tai minkään tapaisista siirtolaisista?) Täällä Columbuksessa kaikki tuntuvat olevan ihastuneita siihen!

      Poista