tiistai 16. helmikuuta 2016

Päivän lintukuvat ja video: Tammiraitatikka



Taas kuvia tammiraitatikasta.  Onhan siitä tullut jo paljon postattua, mutta jotenkin minusta on kiehtovaa nähdä pihalla paljon tikkoja.  Varsinkin tämmöisiä isompia. Tammaraitatikka on suurinpiirtein sinitöyhtönärhen kokoinen. Taas jäi saamatta videolle kohtaus, jossa sekä tikka että närhi silmäilivät oksan päässä keikkuvaa maapähkinäkulhoa. Närhi oli vähän lähempänä. Tammiraitatikka nosti olkapäänsä (onko linnuilla olkapäitä? Olkansa? ) ylös ja painoi päänsä alas kuin kunnon tappelupukari, ja känkkäsi oksalla kiivaasti kohti närheä. Joka katsoi parhaaksi lentää tiehensä. Tikka 1 - närhi 0.












Herkuttelua talikakulla (yksi kottarainen ajetaan pois kolmen minuutin paikkeilla):


4 kommenttia:

  1. Moro! Mitäs Rouva on mieltä kun en ole laittanut koko tekstiä seiskaan vaan laitoin vaan linkin viimosessa kirjotuksessa? Onko huono juttu???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta ihan hyvä ja toimiva juttu! Teuvolla on niin paljon faneja, että ne tulevat varmasti lukemaan jutun blogistasi eikä sitä tarvitse laittaa Seiskaan. Siellä ne pahuksen alapeukuttajat yrittävät parhaansa, että saisivat ihmiset suuttumaan tms :)

      Varsinkin kun laitan sen klikattavan linkin, niin kaikkien on helppo päästä blogiisi :)

      Itse kirjoittelen sielä samat jutut tänne ja Seiskaan (plus tänne enemmän kuvia ja videot), kun en ole vielä niin suosittu kuin Teuvo. Osa porukasta tulee tänne katsomaan blogini kuvia, mutta osa ei varmaan viitsi :) Postailen sinne, ja uhmaan alapeukuttajia!

      Mutta niinkuin sanoin, Teuvolta ihan hyvä idea. Seiskaan vain ilmoitus, että nyt on uutta plokijuttua, ja kävijöitä uskon riittävän! :)

      Poista