keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Wildlights: Miljoonia jouluvaloja eläintarhassa, osa 2



Ensimmäisessä osassa oli jo kuvia ja videoita. Kiersimme aluetta jonkun verran, ja ehdimme katsastamaan toisen valoshown viimeisen minuutin. Täällä pallot, puut ja pensaat sykkivät Trans Siberian Orchestran tahtiin. Harmi, etten saanut pidempää videota.



Valoja olisi voinut katsella pitempäänkin, varsinkin kun ilma ei ollut kovin kylmä. Suuri ihmismäärä vain ei houkutellut kävelemään alueella pidempään. Varsinkinkin, kun matka eläintarhaan valtatietä pitkin keski erikoisen pitkään. Oli sekä ruuhka-aika, että poliisi päätti pysäyttää rekan tien äärivasemmalle, niin että kaikki liikenne hiljensi vauhtia kävelyvauhtiin..


Valot olivat kuitenkin kauniita. Pidän varsinkin kaikista violetin ja purppuran sävyistä värivaloissa, ja niitä oli paljon! Jokunen vuosi sitten eläintarhassa oli paljon jääveistosten tekijäitä ja jääveistoksia. Niitä kaipailen vieläkin takaisin! Tosi upeita, ja niiden tekijät ovat tosi taiteilijoita. Valitettavasti viime vuosina jääveistoksia ja taiteijijoita ei ole enää ollut paikalla.








Ensimmäinen video on äänen kanssa, valoshowta keskellä olevalla lammella, 'Disney On Ice' -teeman mukaisesti.


Toinen video on taas äänetön, ja koostuu otoksista ympäri eläintarhaa. Alussa on myös pätkä valoshowsta.



Parkkipaikka oli täynnä, ja lisää väkeä oli tulossa, kun lähdimme pois. Suosittu kohde!


Ihanaa joulua kaikille!

1 kommentti:

  1. Hienoja jouluvaloja. Täällä suomessa aatto iltaa vietetään ja siellä vasta edessä.

    Hyvää joulua sinne rapakon taakse:)

    VastaaPoista