maanantai 28. joulukuuta 2015

Sohvanvaltaaja kuorsaa



Viikonloppuna Susi valloitti sohvan tapansa mukaan. Onneksi ehdin nakata alle pyyhkeen, ennen kuin märkä koira pyllähti sohvalle. Vaikka näitä neitejä yrittää kuinka kuivailla ulkonakäynnin jälkeen, ne pysyvät ainakin jotakuinkin kosteina.

Selvästi kylmässä ja märkyydessä ulkoilu väsytti vanhusparan, kohta alkoi kuulua vienoa kuorsausta.  Mikäs siinä on kuorsatessa, olo on sohvalla lokoisa. Menin kyllä kameran kanssa vähän liian lähelle, ja onnistuin herättämään koirulin. Mutta tämän jälkeen unet jatkuivat.

Suu Susilla alkaa olla jo ihan terve. Eläinlääkäri oli tyytyväinen hänelle lähettämiini kuviin suusta ja ikenistä. Antibiootit myös paransivat kulmahampaan ienjuuren tulehduksen. Koira on ollut selvästi onnellinen operaation jälkeen, ja ruoka on maistunut.



Jotta ei menisi ihan yksipuoliseski, tässäpä kuva myös Kimistä. Pikkuneidistä onnistuin ottamaan harvinaisen kuvan, yleensä se ei suostu nukkumaan minkäänlaisen pehmeän alustan päällä. Taisi nyt haluta pehmeää alleen sateen ja kylmän ilman jälkeen!


Lopuksi nyt se kuorsausvideo:

4 kommenttia:

  1. Voi kun lutuisia! Hieno juttu kun Susin toipuminen mennyt niin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On ollut parempi olo, nyt kun koira on taas kunnossa!

      Poista
  2. Kiva kun susi toipunut hyvin. Siinä on kiva lökötellä sohvalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiva on, minäkin mielelläni olisin sohvalla, kun katsotaan telkkua miehen kanssa! Joku koiruus on ollut eri mieltä, enkä henno komentaa sitä sohvalta.. koira tietää, että olen softie! :)

      Poista