tiistai 15. joulukuuta 2015

Downtown Columbus, osa 2 - High Street ja kohti kotia

Video on taas kerran vain kokoonpantu ajelun osista. Alkupää koostuu vain ajosta High Streetiä pitkin. High Street kulkee läpi Columbuksen pohjois-etelä -suunnassa (myös State Route 23), ja tämä pätkä on keskikaupungilta etelään, kohti Ohio State University -yliopiston kampusta.

Lähellä keskikaupunkia High Streetin varrella on paljon hyviä, kalliita ravintoloita. Tämä keskikaupunkin lähellä oleva osa tunnetaan nimellä Short North. Kadun varsi on täynnä myymälöitä, putiikkeja, ruokapaikkoja, klubeja ja elokuvateattereita. Varsinkin lähellä kampusaluetta opiskelijoita on liikkellä koko ajan.

Kadun alkupäässä sen yli kulkee valokaaria, joissa on vaihtuvia värivaloja. Kaaret laitettiin paikoilleen alunperin vuonna 1909, ja ne ovat nyt saaneet uuden elämän. High Streetin vartta on muutenkin paranneltu viime vuosina, varsinkin lähellä kampusaleutta, ja uusia liikekeskuksia ja rakennuksia on noussut rapistuneitten tilalle.

High Streetin jälkeen videolla on pätkä ajettaessa ohi OSU:n kampuksen ja sen opiskelija-asuntolatornien. Sitten ohi AMC Lennox -elokuvateatterin, ja sen viereisen ostoskeskuksen ravintoloineen (Champps, Bravo). Sitten läpi Grandviewin kaupunginosan, ja lopuksi keskikaupungin ohi I-670 -valtatiellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti