keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Odotetumpi: Joulu vaiko uusin Star Wars?

Kaupat ovat vieläkin tietysti täynnä joulukoristeita ja kuusia, mutta koko syksyn uuden Tähtien Sota -leffan tavaratb ovat täyttäneet hyllyjä. Kuvissa ei nyt ole kuin muutama eri tuote, mutta hulluus tuntuu olevan valtava! Ensi-ilta täällä on perjantaina, meilläkin on mieheni kanssa jo ennakkoliput ostettuina. Kunhan vaan ei tule mitään pommiuhkauksia tai hulluja ampujia... En tiedä miten suurta huuma on Suomessa, ja miten paljon krääsää on mynnissä. Täällä kuitenkin välillä tuntuu, että joulukin jää toiseksi!

Sam's Clubissa katselin suuria joulukoristeita. Nätti valaistava 'porot ja reki' -setti olisi kiva pihalla:


Lähellä oli muitakin valaistavia jättikokoisia pihakoristeita:


Ja niiden vieressa sitten oli suuria Star Wars -hahmoja, Battle Buddyja. Nämä näköjään myös puhuvat.  Korkeus on reilut 48 tuumaa, eli  yli 120 senttiä. Pienemmät tenavat jäävät päätä lyhyemmiksi!








Tottahan markkinoilla on paljon Star Wars -leluja ja t-paitoja, mutta niiden lisäksi hahmoja on kaikkialla, ruokatavaroista alkaen! Suklaata, suklaamunia, Pez-karkkeja - näitä nyt saattoi odottaa.  Mutta myös esimerkiksi Macaroni & Cheese -pakkauksia ja Campbellin purkkikeittoja myydään Yodan, Darth Vaderin, C-3PO:n ja R2-D2:n voimalla!





Eilen kaupassa käydessä ostin tortilloja, ja huomasin, että ihan Taco-kuorien pakkauksissakin oli promoja.




Olen onnistunut välttämään näiden tuotteiden hamstraamisen aika hyvin (huolimatta siitä, että olen Star Wars -fani). Suklaamunia nyt on tullut ostettua, kun haluaisin saada mini Darth Vaderin. Toistaiseksi koossa on pari stormtrooperia, Boba Fett ja Yoda.  No, Vaderin pärstä piti siis hankkia muulla tavalla, suklaamunat olivat turhan kalliita. 

Maustettuja kahvikermoja on myös Star Wars -editioneina! Itse juon kyllä kahvini mustana, mutta mies käyttää creameria. Hänen tavallinen makunsa, Frech Vanilla, on R2-D2. Miesparka on nyt joutunut käyttämään eri makuja, kun kumpikin halusimme noita purkkeja. Hasselpähkinän maku on C-3PO, makea kerma Boba Fett, allaoleva suklaaespresso Darth Vader. Chewbacca-purkki olisi Spiced Latte, eli mausteinen latte.. En ole ostanut sitä, sillä en ole varma suostuisiko  mies kokeilemaan. Taitaa jäädä nyt wookie ostamatta..

Ja ravintolaketjukin ovat tietysti mukana. Sain tämän söpön mainoksen Outback Steakhouse -pihviravintoloilta! (Death Star/Blooming Onion).


Nyt vain perjantaita odottelemaan! Toivottavasti leffa on hyvä. En ole vieläkään toipunut Episodi Ykkösen aiheuttamasta pettymyksestä!

7 kommenttia:

  1. Star Wars-filmit tulee täällä taas telkkarista juuri nyt varmaankin tätä uutta mainostamaan. Oletko menossa katsomaan? Tänään kai se ensi-ilta? Itse tunnustan, etten kyllä ole jaksanut kattoa kokonaan ensimmäistäkään, vaikka eka ilmestyessään vuonna 1977 olikin valtava tapaus, uusien erikoisefektien alkutaival. Olin teini tuolloin. Tykkään vähän eri tyyppisestä fiktiosta. Musiikki lähinnä jäi mieleen, juonesta en muista. Tiesitkö tai joko luit, että suomalainen Sara Forsberg osallistui filmintekoon luomalla leffaan alienkielen?

    Miten Susi-neiti jakselee?

    T.syyskoira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aina ollut sci-fi fani, ja rakastin Tähtien sota -leffoja alusta alkaen! Liput on huomiseksi, perjantaiksi, mies tilasi ennakkoon. En ole varma mihin aikaan, mutta päivänäytökseen! Tosin en ole varma voiko tämä olla yhtä hyvä, kuin aikanaan varhaisteini-iän ihastus Luke Skywalkeriin!

      Luin Sara Forsbergin osuudesta, upea juttu! Ei ollut aavistustakaan, että hän oli mukana ennen tätä. Olen nyt hieman vihertävä kateudesta.. :) Itse aikanana haaveilin, että jos pääsisi joskus noihin leffoihin mukaan edes kulissien takana. JOS olisi ollut kykyjä..

      Susi on toipunut ihan kivasti.Ruokahalua ei ole ollut ihan yhtä hyvin tällä viikolla. Ehkä masu vähän kiukkuilee, kun antibiootit loppuivat.

      Suu näyttää hyvältä. Otetaan leikkauskohdista nyt illalla kuvia miehen kanssa, ja meilaan ne eläinlääkärille huomenna. Mutta kaksi viikkoa oli se raja-aika pelkän pehmeän ruuankin kanssa. .. enpä usko kuitenkaan, että vanhus hyväksyy enää muuta kuin pehmeää kana-riisimössöä.. poispilattu hemmoteltu koira... :D Rakas vanhus..

      Poista
    2. Ihana kuulla, että toipuminen on sujunut noin kivasti! Sinäkin saat nukkua varmaan levollisemmin? ;)

      Sinulla on sitten oikein merkkitapaus tämä uusi SW! Monihan sitä täälläkin odottaa. Katsoin sitä v. 1977 elokuvaa tällä viikolla uteliaana sen todetakseni katsoisko sitä nyt toisin silmin. Mutta kävi niin että juutuin toiselle kanavalle. Voisin 3D-versiona tämän uuden käydä katsomassa kyllä, olisi elämys sillä tapaa. Kova merkkitapaus tämä täällä on ja kassakoneet kilisee ja näytökset nyt kovin täynnä. :)

      Sci-fista minäkin tykkään, mutta enempi sellaisesta mystiikasta, fantasiasta. Sellaisesta esim. kuin The Adjustment Bureau (Matt Damon, Emily Blunt). Olen katsonut elokuvan moneen kertaan, aivan sairaan hyvä leffa. Kiva että joka makuun löytyy, eiks niin?

      Mukavaa Joulun odotusta sinne rapakon taakse!

      Poista
    3. Adjustement Bureau oli mahtava! Tykkään monenlaisesta sci-fistä.. Emily Bluntin and Tom Cruisen Edge of Tomorrow oli minuista myös hyvä! Mutta tykkäsin myös Harry Pottereista (vaikka pidin enemmän kirjoista...) Kunhan ei ole liina vakavaaja veristä! :)

      Poista
    4. Ja kiitos samoin, Jouluhan on kohta täällä. Susilla on nyt ollut vähän masu sekaisin mkun antibiootit ovat loppuneet. Mutta keikilla meillä on parempi ja rauhallisempi olo! :)

      Poista
  2. Oheisroinasta en välitä pätkääkään, mutta elokuva täytyy nähdä. Ja ihan ehdottomasti leffassa. Kyse on kuitenkin erittäin vahvasti tehosteisiin nojaavasta elokuvasta. Pidin muuten alkuperäisiä elokuvia parempina. Uusimmat ovat olleet pettymys. Jar Jar Binksin voisin kuristaa... :)
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli katsomisen arvoinen! Spoilereita en laita, mutta PALJON parempi kuin Lucaksen prequelit! Vähän harmitti jotkut osat.. mutta tykkäsin. Ja ei Jar Jarta, tai vastaavaa elokuvahistorian pahinta sidekickiä!

      Poista