torstai 17. joulukuuta 2015

Nättejä isoja pihakoristeita



Joulukoristelluilla pihoilla näkee nykyään usein kauniita koristeporoja. Cotcossa oli myynnissä muutamia erilaisia, otinpa niistä kuvia. Pihoille laitetaan usein myös erilaisia joulupukkipatsaita ja jouluseimiä. Lapsiperheet kai suosivat niitä suuria ilmalla täytettäviä värkkejä, mutta itse tykkään enemmän näistä hillitymmistä!

Puuporot voi laittaa sisälle tai ulos, hinta 70 dollaria.



Jouluseimen saa noin 40 dollarilla

Valaistuja Cancy Cane -karkkikeppejä

Julmetun suuria joulukoristepalloja

Pähkinänsärkijä, joulupukki ja enkeli


Valaistuja porpja





Lopuksi lyhyt video naapurustossa olevista valaistuista poroista. Nättejä!


16 kommenttia:

  1. Kyllä se on tosiaan pakko todeta, että Joulumeininki on niin kovin erilaista jenkeissä. Voisin kyllä itse laittaa hienoja poroja tms. Hmm, täytyy oikeasti harkita ensi vuonna. Tosin täällä ei valikoimia pahemmin ole isoille ulkokoristeille. Valoilla tai ilman.
    T.Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta jos tulee piha täyteen, ei koristeet edes kannata! Täällä joulun aika on melkein joka vuosi ihan lumetonta, niin että pihojen koristelu on helpompaa.

      Poista
    2. Ainakin nyt on ihan lumetonta täällä Hlinnan korkeudella... Taitaa olla ne lumettomat joulukuut nykypäivän tosiasia eteläsuomessa... Muuten, kiertääkö siellä sähköjohdot vain maassa vai onko ne kätketty jotenkin?

      Poista
    3. Sähkö- ja puhelinkaapelit kulkevat pylväissä vanhemmilla alueilla. Täällä onkin trimmattu paljjon uita viime vuosina, kun jokunen vuosi sitten pahat myrskyt katkoivat puita ja oksia sähkölinjojen päällä turhan usein, ja sähköt olivat pahimmillaan poikki joppa viikon joillain alueilla.

      Uudemmilla asuma-alueilla, esimerkiksi meidän naapurustosa kaikki kaapelit on haudattu maahan. Eipä silti, jos sähkölinja menee poikki kauempana, meille voi silti tulla sähkökatko.

      Poista
  2. Nuo porot on kyllä ihania! ❤️
    Meillä oli juttu paikkakunnan kaupunkilehdessä pariskunnasta jotka koristelevat talonsa "amerikan malliin". Oli kyllä komeat valot! Hän sanoi että noita koriste eläimiä ei täältä saa kuin muutamaa poroa, on tilannut sitten ulkomailta.
    Täytyy varmaan meidänkin ensi talveksi porot laittaa pihaan, lapset ainakin tykkäisi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ocat, en tiedä miten hyvin valaistut porot selviäisivät johtoineen lumen keskellä. Mutta valaisemattomat varmasti! :)

      Poista
  3. Teuvo kysyy kun Aulis käski kohteliaimmin että miten Rouva laitto Seiskaan useamman kuvan samaan julkaisuun!??? Laittoikos Rouva galleriana ne vai mitenkä? Osuuskaupan Aulis ei osaa tätä eikä paljo muutakaan.

    Terveisin Teuvo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SeiskaLivessä jokusen aikaa sitten henkilö, jonka nimeä ei kuulemma saa mainita.. Oisikohan ollut pemppu, remppu, hemppu? Joka tapauksessa tämä henkilö teki testipostauksia, joissa oli kuvia mukana. Katsoin läpi page sourcen, ja se onkin ihan tavallinen html-tagi.

      Poista
    2. en saa postattua koodia, kun aina tulee virheilmoitus siitä..

      Ensimmäine hramaa palkki seuraavassa osoitteessa antaa yleisen ohjeen, jos Aulis on tuttu HTML-koodin kanssa!


      http://stackoverflow.com/questions/2408146/href-image-link-download-on-click

      Poista
    3. Eli siis.. Jos Aulis tietää, miten laitetaan html-tagilla kuvalinkkejä, niitä voi laittaa ihan Seiskan tekstin sekaan. Kuvat voi ladata vaikka aijaa-palveluun, ise linkitin kuvat täälta blogspotista.

      Jos tämä sekavainen päivällisen jälkeinen viininhuuruinen selitys ei ole selvä, kysy lisää/uudelleen viikonlopun aikana, ja yritän saada paremman linkin! :)

      Poista
    4. (a href="/path/to/image")(img src="/path/to/image" /)(/a) .. OK, siis tämä muoto, missä korvasin '<' ja '>' -merkit tavallisilla suluilla, että sain postattua. :)

      Poista
  4. Teuvo kiittää ja kokeilee! Eiku Aulis siis.

    VastaaPoista
  5. Aulis kysyy että laitetaanko vaan kuvalinkin molemmin puolin sulkeet ja kenoviiva kuten tuossa esimerkissä. Ei se Aulis jotenki tajua tätä. Eli näyttäiskö Rouva esimerkin oman kuvan postauksessa. Img source on siis se linkki kuvaan? Ohjeet on tolla sivulla vähän epäselvät. Tai sitte Aulis on taas kaljoissaan lukenu.

    terskius taas,Teuvo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, hetki.. katson miten saan esimerkin postattua. Kommentit ei anna laittaa sitä koodin, ja antaa virheilmoituksen.. Stay tuned, voi mennä vähän aikaa ennenkuin saan tuunattua tänne jonkintasoisen esimerkin!

      Poista
    2. tulipas suttuinen.. hetki lisää

      Poista
    3. OK Teuvo, laitoin tuonna selvemm'n tekstin:

      http://finnishedfirst.blogspot.com/2015/12/teuvo-html-apua.html

      Poista