maanantai 21. joulukuuta 2015

Värikäs jouluajelu - Westerville, Ohio



Eilisillan ajelulla kiersimme eri puolilla Westervillen kaupunginosaa. Ihan alun korkeat, siniset puut ovat Eastonin ostosalueen kulmalta, samoin seuraavan otokse näkymät. Siellä pistäydymme joskus ihan lähitulevaisuudessa kameran kanssa.

Westervillessä vihdoinkin löysimme naapurustoja, joissa oli panostettu koristeluun! Moniväriseen koristeluun! Hurjimmat talot ovat videon alkupuolella, myöhemmät naapurustot ovat sitten taas jo suhteellisen hillittyjä. Video on aika pitkä, mutta sinnä ainakin näkyy, miten hurjaa koristelu saattaa olla, ja kuinka monet talot laittavat valoja ulos. Jos joskus joulun aikana osut ihan pimeään naapurustoon, olet todennäköisesti jossain päin Bexleytä, missä on suuri juutalaisväestö. Hehän eivät juhli joulua, ja Hanukka on huomattavasti hillitympi juhla. Jokunen menora ikkunalla koristeiksi, ja siinäpä se.






Onnistuimme löytämään alueen koristelluimman talon, josta laitan erillisen postauksen. Pysähdyimme kuvaamaan spektaakkelia useiksi minuuteiksi. Talo on täynnä valoja, jotka tanssivat (luullakseni) Trans Siberian Orchestran musiikin tahdissa. Siellä ei sähköä säästelty. Postaan sen videon toivottavasti jo huomenna.

GoPro oli mukana ja lopputulos ei ollut tällä kertaa paha. Materiaalia on kutenkin parin tunnin verran, yhtäjaksoisesti. Eli se video on kyllä saatava editoitua, jos laitan sen näytille. Katsotaan miten käy!

Tänään on tähän menessä satanut vettä roppakaupalla, niin että ei taida olla ajelukeli pimeällä. Ehkäpä huomenna on parempi onni!

Tässäpä reilu 18 minuttiia jouluvaloja. Laatu ei taas ole paras, mutta harjoittelemalla oppii! Ensi jouluna tulee jo maailmanluokan videota!


6 kommenttia:

  1. Kiitosta Rouva siellä ihmemaassa, kun olet niin kiltti ja laitoit oikein omat sivut Teuvolle. Jo nuissa kuvissa kyllä riittää ihmiteltävää Teuvolle kun ei meidän kylällä ole vielä katuvalojakaan ja Teuvollakin vaan yksi kynttilä jota säästän jouluaattoon.

    terskius
    Teuvo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teuvolla kiitoksista! Tuokoon joulupukki Teuvolle valoja, lämpöä ja rakkautta! Teuvo on oikea kansallisaarre! <3

      Myös mahtava huumorintaju ja ulosanti Teuvolla! Juttujasi pitäisi saada Seiskan ulkopuolellekin!

      Oikein hyviä joulunaikoja! :)

      Poista
  2. Hyvää ja rauhallista joulua Mialle!

    Satunnainen lukija suomen Lapista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! T? Vaiko joku toinen Lapista?

      Ostokset alkaa olla ostettu, kotona rauha, herkkuja riittää. Onnellinen olo!

      Joulurauhaa! :)

      Poista
    2. Hei! En ole Teuvo! Täällä myös jouluostokset ostettu.

      Satunnainen lukija suomen Lapista

      Poista
    3. Ja en ajatellut, että Teuvo, vaan ehkä tir*** seiskasta. Mutta kiva jos on porukkaa seiskasta tai ulkopuolelta! :)

      Mukava saada lukijita eri puolilta Suomea.

      Opiskelukavereita oli useita Hetasta, yksi Rovaniemelta, yksi Kemista. Itse olen Oulusta . Pohjoinen on kaunis! :)

      Poista